A kórházsorozatok világszerte milliókat szegeznek a képernyők elé, gondolkodtál már rajta, hogy vajon miért olyan népszerűek? Úgy tűnik, hogy a tökéletes nézőbeszippantó receptben a test működésével kapcsolatos információk keverednek az emberi zsenialitással, különcséggel és az izgalmas magánéleti szálakkal.

Újabb és újabb szériák látnak napvilágot, amik jellemzően sok évadot érnek meg. Bár nem az a céljuk, hogy a néző a különböző kórképekről tanuljon belőlük, óhatatlanul megesik ez is. Doktor House rajongói például nagy valószínűséggel tudnának egyet s mást mondani a lupusról.

Teszt a kórházsorozatokból

Amennyiben te is kedveled a kórházsorozatokat, majdnem biztos, hogy a kvízben szereplő műsorokkal is találkoztál. Teszteld, hogy mire emlékszel belőlük! Tudod például, hogy milyen gyógyszertől lett függő dr. Gregory House? 

8 kérdéses játék

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

(Kép: Profimedia.)

Source link