Görög Zita három gyermek büszke édesanyja. Első gyermeke, Milán 2007-ben látta meg a napvilágot, második gyermeke, Lotti egy évvel később született. Harmadik gyermeke, Timon 2018-ban jött a világra. 

A 43 éves modell, műsorvezető kirobbanó formában, ez friss Instagram-posztján is látszik: a fotót szexi, de a poszt mondanivalója nagyon is komoly, egy tabudöntögető témával foglalkozik. 

Görög Zita az inkontinenciáról

Görög Zita egy sokakat – a tanulmányok szerint egy minden ötödik nőt – érintő, szülés utáni problémáról vall tabuk nélkül.

„Amikor poénból beálltam ebbe a kis pancsolóba, az első gondolatom a szülés utáni inkontinencia volt. Tüsszentés, csuklás, ugrálás, nevetés… Kinek ismerős? Így Titi születése után, nem a hasizmom, hanem a gátizmom helyreállítása volt a legfontosabb. Sőt, előtte is készültem. Intim tornáztam, kismama jógáztam. Lotti után is jelentkezett picit, tudtam hajlamos vagyok rá, de akkor pár hét elteltével magától elmúlt. Csak a 2 szülés közt eltelt 10 év, én pedig a jobb félni típus vagyok. Így jól körbegugliztam a témát és mélyen hallgattam róla a környezetemben.

Viszont iszonyú sok videó és tartalom van a neten, nem volt nehéz megoldást találni. A legjobb, hogy akár vezetés és főzés közben is elvégezhető néhány gyakorlat, a többire pedig időt és energiát szántam, mert nem akartam ezzel sokáig együtt élni. Ma szembejött egy cikk, amiben arról írtak, nem beszélünk erről (sem) eleget. 40 körüli szülés, sokadik szülés, menopauza után is kialakulhat stressz inkontinencia. Ne a gyógyszer vagy műtét legyen az első vagy végső megoldás. Ne várjatok évekig. Kicsi torna és megoldódik” – írta, vallomására pedig sok pozitív kommentet kapott.

„Nagyon fontos témáról írsz Zita! Bárcsak minden nő, aki gyermeket vállal tudna arról, hogy ez természetes és orvosolható” – olvasható az egyik hozzászólásban.

Görög Zita lánya

A háromgyermekes édesanya megválogatja, milyen fotókat tesz közzé a csemetéiről, és azt is, elviszi-e őket magával egy-egy forgatásra. Két idősebb gyermekét régen mutatta meg, így még szembetűnőbb, hogy 14 éves lánya mennyit változott és nőtt friss posztjában.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link