Csütörtökön jelent meg A korona ötödik évadának előzetese, amelyben természetesen benne van Elizabeth Debicki is, aki Diana hercegnőt játssza.

A negyedik évadban még Emma Corrin alakította a szívek királynőjét, ám az első felvételekből ítélve Debicki is elbűvöli majd a rajongókat az alakításával.

Íme A korona ötödik évadának előzetese

Az ötödik évad előzetesét itt nézheted meg. Azt az időszakot dolgozza fel, amikor Károly és Diana házassága tönkremegy. November 9-től lesz elérhető a Netflixen.

Az ausztrál színésznő az Entertainment Weekly címlapjára került, itt is Dianaként pózolt. Debicki jelenleg a hatodik évadot forgatja, amely a hercegné utolsó napjait és halálát is feldolgozza.

– Peter Morgan forgatókönyvíró és a teljes stáb mindent megtesz annak érdekében, hogy mindent kellő érzékenységgel, igazsággal és összetettséggel kezeljenek, csakúgy mint a színészek – fogalmazta Debicki.

Hozzátette, Morgan nagyon komolyan veszi a kutatómunkát. A széria az elmúlt napokban rengeteg kritikát kapott, egyfelől azért, mert nemrég halt meg Erzsébet királynő, és kicsit tapintatlan pont most az új évaddal kijönni, másrészt azért, mert több meg nem történt eseményt is belevesznek a forgatókönyvbe évek óta.

Judi Dench színésznő a Timesnak adott interjújában kifejtette, hogy a Netflixnek muszáj lenne minden epizód előtt figyelmeztetnie a nézőt, hogy a történet egy része kitaláció, ugyanis a történelmi pontosság és a durva szenzációhajhászás között egyre jobban elmosódtak a határok.

Katalin hercegné sógornője

James Middleton és felesége, Alizee Thevenet kutyusaikkal élnek Angliában.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link