Gyakran egy egészen egyszerű cselekedet vagy döntés is érdekes dolgokat mond el egy emberről. A tudat alatti választások pedig szintén sok mindent mesélnek valakiről.

Rengeteget elárul például a személyiségedről az, hogy mit veszel észre először egy összetett képen. Az alábbi igencsak összesűrített rajzok számos különböző részleten megakadhat a szemed: az, hogy melyiket pillantod meg azonnal, különböző jellemvonásaidról árulkodik.

Mit látsz meg először a képen?

Csak annyi a dolgod, hogy nézz rá az alábbi képre, és jegyezd meg, mit vettél észre először. Ne gondolkozz sokat, és ne is próbálj koncentrálni, csak arra figyelj, hogy min akadt meg elsőként a szemed. Ha pedig ezzel megvagy, olvasd el, mit mond el rólad tudat alatti választásod.

Ha az ágyon ülő, idős férfit pillantottad meg

Az aggodalom a felnőtt élet velejárója, de te hajlamos vagy ezt túlzásba vinni. Tudnod kell, hogy nem befolyásolhatod az élet minden területét, nem oldhatsz meg mindent, és nem is mindig akadályozhatod meg, hogy valami rosszul süljön el. Igyekezz nem felesleges aggódással tölteni a napjaidat, engedd el magad egy picit, és tudatosítsd, hogy nem lehetsz hatással mindenre.

Ha a két lovagon akadt meg a szemed

Magas érzelmi intelligenciával rendelkezel, és barátaid, családtagjaid erős támaszt jelentenek számodra. Neked családtagjaid nyújtják a stabilitást, a biztonságot a világban, és ők is a legfontosabbak. Mindez nagyon jó, de néha próbálj nyitni a világ felé, és ne csak a belső köreidben mozogj. Hidd el, sok új tapasztalatod szerezhetsz majd.

Ha a táncoló párt láttad meg először

Romantikus beállítottsággal rendelkezel, az igaz szerelem megtalálása rendkívül fontos számodra, és mindent meg is teszel ezért annak ellenére, hogy mások előtt gyakran titkolod mindezt. Tudatosítsd magadban, hogy a valóság nem olyan, mint a filmek, itt nem minden olyan tökéletes. És lényeges, hogy olyan partnert találj, akivel megvan köztetek a kölcsönösség: nemcsak te adsz meg neki mindent, hanem ő is neked. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ha a takarító nőre tévedt a tekinteted

Ne aggódj, ez nem azt jelenti, hogy azzal kell töltened az életedet, hogy mások hibái után „takaríts”. Csupán arra utal, hogy nagyon jó a problémamegoldó képességed, nyitott tekintettel és tárt karokkal állsz a világ elé, valamint készen állsz arra, hogy mindenkinek segítséget nyújts, akinek csak szüksége van rá. Szívesen megosztod másokkal, amid van, de légy óvatos: ne mindig a környezetedben élőkre koncentrálj, és ne szorítsd magad teljesen háttérbe. 

Ha a csontvázmintás függönyre figyeltél fel

A koponyamintás függöny megpillantása nem rossz ómen, és nem is balszerencsét vagy halált jelez előre. Arra utal, hogy jól fogadod és kezeled az életedben felmerülő változásokat még akkor is, ha azok szélsőségesek. Számodra nem ijesztő, ha mindent elölről kell kezdened, sőt kifejezetten keresed az új lehetőségeket. Ne felejtsd el azonban azt, hogy magadon nem kell mindig változtatnod, főleg nem akkor, ha ezt más kedvéért akarnád megtenni.

Ha a bajuszos, ősz férfit láttad meg

Átfogó gondolkodásod rendkívül pozitív tulajdonság, és kevesekre jellemző. Ennek köszönhetően képes vagy úgy látni dolgokat, ahogy mások nem, és kreatív ötletekkel, megoldásokkal előállni. Ezen jellemződnek azonban negatív oldalai is vannak: sokszor elmerülsz a problémákban, megfeledkezel az apró részletekről, emiatt pedig elveszítheted a fonalat. Ragaszkodj ambícióidhoz, ne hagyd, hogy a lényegtelen dolgok visszatartsanak, és hidd el: egy kis tervezéssel bármi lehetséges.

Ha a fodros galléros férfifejet vetted észre

Ha az előbb említett bajuszos, idős úr fején látható, galléros férfifejet láttad meg először, akkor igen egyedi életszemlélettel rendelkezel. Míg a körülötted lévők a céljaikra vagy az életük átszervezésére összpontosíthatnak, te szívesebben keresed azokat a furcsa élettapasztalatokat, amiket a legtöbben soha nem is fedeznek fel. Olyan dolgokkal is hajlandó vagy próbálkozni, amik másokat elriasztanak.

Mit látsz meg először a rajzon?

Melyik állatot pillantod meg először a képen? Sok mindent elmond rólad.

Source link