Mohamed Fatima elképesztő átalakuláson esett át, friss fotóin rá sem ismerni: 95 kilót fogyott, emellett néhány képen göndör, sötét fürtök helyett egyenes, vörösesbarna tincsekkel mosolyog a kamerába. 

Alig volt 16 éves, amikor 1997-ben L.L. Juniorral és a Fekete vonat együttessel országosan ismertté vált. Azóta ő is, az élete is rengeteget változott. 

Mohamed Fatima lefogyott

2010-ben úgy döntött, gyomorgyűrűműtétre vállalkozik, aminek köszönhetően 150 kilóról 78 kilóra fogyott.

Állítása szerint a beavatkozás nem elegendő, életmódváltásra és rendszeres edzésre is szükség van. A 41 éves sztár úgy érzi, számára a boksz az ideális sport, ezzel tartja fitten magát, szerinte ez a legjobb fogyasztó edzés. 

95 kilót fogyott, a jelentős súlycsökkenéshez pedig a teste nem tudott minden szempontból alkalmazkodni, így haskorrekcióra és mellplasztikára ment. Úgy érzi, kezdi elérni az álomsúlyt, de még nem elégedett. 

– Engem is érintett a jojóeffektus, volt, hogy 65 kilóra is lefogytam. A 173 centiméteremhez azt nagyon kevésnek éreztem, talán mert erős a csontozatom, mint édesapámnak. Azóta feljött valamennyi, így most a 70 kiló a cél. De nehéz, mert nagyon szeretek főzni, enni a jó magyar ételeket. Mindennap főzök a férjemnek, ő szerencsés, rajta nem látszik meg semmi – mesélte a Borsnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mohamed Fatima nem csak a külsejére lehet büszke, a magánélete is harmonikus. Gáborral 2019 decemberében ismerkedett meg az interneten, hamar összeköltöztek, a következő évben megtörtént az eljegyzés is. Másfél év után, 2021 májusában házasodtak össze. Nagyon szeretnének kisbabát, azon vannak, hogy mielőbb szülőkké váljanak. 

– Későn állapodtam meg, mert gyermekkorom óta olyan párt akartam, akivel le is élem az életem. Emiatt egy kicsit kitolódik ez. De ami késik, nem múlik. Hiszek a spirituálisban, azt vallom, hogy minden akkor történik, amikor kell. Nem siettetünk semmit – árulta el a napilapnak.   

Balássy Betty és Varga Feri fogyása

Varga Feri és Balássy Betty fogyása látványosabb aligha lehetne. Összesen 75 kilótól szabadultak meg együtt: előbbi 35-öt adott le négy évvel ezelőtt, utóbbi tavaly tavasszal kezdett életmódváltásba. Idén nyárra 40 kilogrammal mutatott kevesebbet alatta a mérleg a kezdeti súlyához képest.

Cover-fotó:  MTI/Balogh Zoltán

Source link