A tegnap esti Nyerő Párosban a műsor készítői alaposan megdolgoztatták a sztárpárok férfi tagjait. Még annak is kihívást okozott a feladat, aki otthonosan mozog a konyhában. 

Tóth Szabit többször láthattuk már főzni a műsorban, de az, hogy vakon rakjon össze egy pizzát kedvese, Muri Enikő instrukciói alapján, neki sem volt egyszerű. 

Muri Enikő és Tóth Szabi hálószobatitka

Hatalmas káosz alakult ki a játék során, sőt annak hevében az énekesnő még egy hálószobatitkukat is kikotyogta.

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Tóth Szabi bekötött szemes pizzasütése a tészta elkészítésével kezdődött. Muri Enikő lépésről lépésre mondta, mit csináljon, illetve, azt is, mi hol talál. Miután egy tálba került a liszt, az olaj, a sütőpor és a víz, jöhetett a tészta begyúrása.

Gyúrjad, ahogy a cicimet szoktad 

– szaladt ki Muri Enikő száján.

A kijelentésre még Sebestyén Balázs szeme is elkerekedett, de nem ez volt az egyetlen beszólás, amin a műsorvezető nagyot nézett. A pizzakrém felkenésénél is hasonlattal élt az X-Faktor egykori sztárja.

balázs

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

– Kenjed, mintha a hátamat kennéd naptejjel! – instruálta Tóth Szabit, mire Sebestyén Balázs megjegyezte, mennyi mindent megtudhatott róluk.

Az X-Faktor énekesnői akkor és most

Nem Muri Enikő az egyetlen, aki teljesen átalakult az X-Faktor óta. Képes összeállításunkban mutatjuk, a tehetségkutató énekesnői közül kik változtak a legtöbbet.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link