A Nyerő Páros csütörtöki részében Muri Enikőnek Hódi Pamela után sikerült Megyeri Csillánál is kihúznia a gyufát – és fordítva. 

A napi páros feladat után a párok kaptak egy esti feladatot is, az ebben elhangzottak borították ki Muri Enikőt.  

Muri Enikő és Megyeri Csilla vitája

A műsor sztárpárjainak beszédet kellett írniuk, miért ők érdemelnék meg a Nyerő Páros címet, miért tartják magukat nyerő párosnak, mik az erősségeik, mik azok a tulajdonságok, amikkel kiemelkednek a többiek közül. Arra is ki kellett térniük, társaik esetében milyen gyengeségeket látnak, amik kevésbé teszik őket érdemesnek a címre. 

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Tóth Bencét nem érdekelte, ki miért nem, számára fontosabb, ők miért azok, így Hódi Pamelával csak magukat jellemezték. Ezzel részben elkerülték, hogy egy vagy több pár megsértődjön rájuk. Megyeri Csilla és Zsolti viszont beleálltak a feladatba, de az influenszer igyekezett nagyon figyelni arra, hogy ne bántsanak meg másokat, és ne is legyenek ellenszenvesek. Muri Enikő trükkösen egy mesébe ágyazva foglalta össze a maguk és mások történeteit, csak az vette magára az elhangzottakat, aki akarta. 

– Szabi és Enikő, nem biztos, hogy egy célért küzdötök, vagy hajt a motorotok. Mintha Enikő kicsit jobban megélné érzelmileg ezt a párkapcsolatot. Erről nyíltan beszéltél is: a babatéma, a közös élet, az eljegyzés. Emellett úgy érezzük, hogy a Nyerő Párost csak egy olyan pár nyerheti meg szerintünk, akik kiesés nélkül végig tudták vinni a bentlétet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Muri Enikő nem a párkapcsolati részen akadt ki, hanem azon, hogy míg szerinte ők egy nemes küzdelem után visszatértek a villába, Megyeri Csilla beszólt nekik azzal, hogy nem tartja őket egyenértékű játékosnak. 

 Ez a menj a pi…ba szituáció volt! 

– fakadt ki a kulisszák mögött. 

– Megbántottalak? Úgy láttam? – érdeklődött az esti játék után tőle Megyeri Csilla.  

megyeri-csilla

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

– Akkor beszéljünk őszintén: k…ára megbántottál! Azzal, hogy nem vagyunk teljes értékű játékosok. Én már nem tudok milyen platformon vagy hangnemben beszélni veled, hogy 

vagy te vagy a slepped, b… meg, ne marjon belém. És nekem már ebből annyira elegem van! 

– Írnunk kellett valamit – mentegetőzött az influenszer. 

– És akkor tényleg ezt tudtad írni, Csilla? Hát gratulálok! 

– Enci, mi ezt láttuk ebben! 

muri-eniko

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

– Jó, hát én meg nem ezt látom ebben, k…ára szarul esik! Csilla, neked hogy esne fordított helyzetben?

– Figyelj, én meghallgatom, ez a másik véleménye rólam, és kész. 

– Engem meg k…ára idegesít. Jó, mindegy, leszarom. Megyek aludni, próbálok pihenni. Nagyon szeretlek, de nem kell mindig pesztrálni, hagyjatok békén – intézte búcsúszavait immár párjának, Tóth Szabinak is. 

Megyeri Csilla párja 22 kilót fogyott

Zsolti 2020 áprilisában, egy házibuliban fogadást kötött, hogy szeptember elsejéig úgy kigyúrja magát, hogy fel tud a hasán mutatni hat kockát. A nyeremény egy utazás volt. Kemény diétába kezdett, és a karantén után napi kétszer edzett személyi edzővel. Végül 22 kilót fogyott, a hasa is kellőképp izmos lett.

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Source link