Muri Enikő és Tóth Szabi szerelmére a Nyerő Párosban derült fény. A műsorból derült ki, három évig titokban tartották, hogy egy párt alkotnak.

A vetélkedő során nem csak a párkapcsolatuk ténye derült ki, a játékokban arról is szó esett érintőlegesen, hogyan képzelik el együtt a közös jövőt. Palik László YouTube-csatornáján erről bővebben is meséltek. Elárulták, mit gondolnak az esküvőről és a gyermekvállalásról. 

Muri Enikő és Tóth Szabi a gyerekről

A Palikék Világa by Manna Három igazság című rovatában külön-külön válaszoltak ugyanazokra a kérdésekre. Először megkérdezték tőlük, hisznek-e a házasság intézményében. Az énekesnő válasza egyértelmű igen, tudja, egy napon oltár elé áll majd. Ezzel szemben Tóth Szabinak nem annyira fontos a menyegző. 

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

– Ő máshogy fejezi ki a szeretetét, nem azzal, hogy megkéri a kezem. Ezt elfogadtam, és az ég egy adta világon nincsen semmi bajom vele. 

Jó. Néha van, de le tudom nyelni.

A családalapításról is kérdezték a párost. Tóth Szabinak volt házasságából született egy lánya. Elmesélte, a 30. születésnapja után érezte azt, szeretne apuka lenni. Muri Enikő is vágyik az anyaságra, ha az esküvő és a gyermekáldás közt kell választania, az utóbbi a fontosabb.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Dúlnak benne az anyai érzések annak ellenére, hogy tudja, még nincs napirenden a gyermekáldás. Bízik benne, hogy a közeljövőben édesanya lesz. Tóth Szabi sincs a téma ellen. Pontosan tudja, hogy a szerelme mire vágyik, de van egy belső vívódása ebben a kérdésben. 

enikőék

Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

A gazdasági helyzetet hozta fel, arról beszélt, anyagilag is tart attól, mi van, ha mindketten kiesnek a munkából, hiszen együtt dolgoznak. Azt is bevallotta, szerinte Muri Enikő még nincs teljesen kész az anyaságra.

– Rajta is azt látom, vannak benne még dolgok, amiket át kell agyban fordítania ahhoz, hogy meg tudja élni az anyaságot. Vannak olyan momentumok nála, amiben azt érzem, hogy nehezen tudná a mostani bioritmusát egyik pillanatról a másikra megváltoztatni.

Az X-Faktor énekesnői akkor és most

Nem Muri Enikő az egyetlen, aki teljesen átalakult az X-Faktor óta. Képes összeállításunkban mutatjuk, a tehetségkutató énekesnői közül kik változtak a legtöbbet.

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Source link