Megyeri Csilla és Molnár Zsolti, Törőcsik Dani és Bíró Bea, illetve Muri Enikő és Tóth Szabi kerültek be a top 3-ba a Nyerő Páros hatodik évadában. 

Az elődöntőben a három párosnak a már megszokottá vált, hideg vizes feladattal kellett szembesülniük: esett rájuk a hideg eső, miközben egy-egy kézzel közösen tartaniuk kellett egy virágot, és időnként vihart szimbolizálva hideg levegőt is fújtak rájuk. 

Muri Enikő és Tóth Szabi a Nyerő Párosban

Muri Enikő a 25. percben azt javasolta párjának, adják föl, így aztán a zenész sztárpár lett az idei évad harmadik helyezettje. 

– Az a helyzet, hogy a fülembe ment nagyon a víz, és gyerekként nagyon sokszor felszúrták a fülemet. Azt hittem, hogy bírni fogom, de aztán rájöttem, hogy nemsokára menni kell koncertezni, úgyhogy most a saját egészségem érdekében döntöttem így – indokolta a műsorvezetőnek, Sebestyén Balázsnak, miért adták fel a küzdelmet. 

A Nyerő Páros 2022 győztese

Megyeri Csilla és Molnár Zsolti lett a győztes a Nyerő Páros hatodik évadában, a fináléban ők kapták a legtöbb szimpátiaszavazatot. A nézők egy része szerint megérdemelték a győzelmet, míg mások szerint Törőcsik Dani és Bea teljesítettek jobban a műsorban, számukra ők az igazi nyerő páros.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Source link