Október 22-én elérkeztünk a 2022-es X-Faktor első élő showjához. Mint, ahogy az eddigi évadokból megszokhattunk, az adás bővelkedett emelkedett pillanatokban és drámában egyaránt.

A show egyik fénypontja Boros Marci előadása volt, mind a négy mentor és a közönség is állva tapsolt a fiúnak, miután előadta saját rapdalát.

A 2022-es X-Faktor első élő showja

Ahogy tavaly és az azt megelőző évadokban megszokhatták a nézők, a továbbjutást a székek jelentik a produkció után: egy versenyző csak akkor ülhet le, ha legalább három mentortól igent kap. Ha elfogytak a székek, a mentorok felállítanak valakit, azokról a versenyzőkről pedig, akik állva maradtak, a nézők döntenek.

Az első élő show végén négy tehetségtől is búcsúznunk kellett: Isky & Szkymnek, Beretka Ádámnak, Sophia Khannak és Váradi Ábelnek kellett távoznia a nézők és az ítészek döntése alapján.

Annak ellenére, hogy a kommentelők sokszor háborognak azon, miért pont az adott énekesek estek ki, most zömmel egyetértettek a végeredménnyel. Ám sokan hangot adtak annak, hogy szerintük az első élő show színvonala és az énekesek produkciói rosszabbak voltak elmaradtak az eddigi évadoktól színvonal tekintetében.

A hozzászólások alapján sokan a mentorokat hibáztatják, szerintük nem jó dalokat választanak az előadók számára, sőt, valaki azt írta, hogy Herceg Erikán kívül senki sem veszi komolyan a versenyt ezúttal.

„Az egész műsor színvonala rossz, az énekesek olyanok, amilyenek, de nem ők a hibásak, hanem a mentorok eszement döntései.”

Mások azt kifogásolták, hogy eleve nem a jó énekesek kerültek az élő showba.

„Egyszerűen nem értem, hogy a mentorok egyáltalán mit láttak ezekben az emberekben. Náluk sokkal tehetségesebb versenyzők lettek elküldve a táborban. Én nem utálom a versenyzőket, mert itt nem ők a hibásak, hanem a mentorok. Mégis mivel volt Sophie tehetségesebb, mint Denisa, vagy mint Lili? Süket kell, hogy legyen az ember, hogy azt gondolja, hogy a szöszi fiúk jobbak voltak, mint a Long Story Short, Bucca Brothers, stb. Ez egy remek évad lehetet volna, kár érte.”

„Erika hozzáállása nagyon jó színvonalat hoz az X-Faktorba, és ő lelkiismeretesen csinálja. A három fiú mentornak nem volt egy normális kritikája sem, és arra ment ki az egész a végén, hogy az ő versenyzőiket ne állítsák fel.” – jegyezte meg valaki.

Herceg Erika párja

Herceg Erika 29 évesen, öt esztendővel ezelőtt ismerte meg a párját, akivel jelenleg távkapcsolatban élnek. A tehetségkutató miatt hol ő repül haza Budapestről, máskor a kazah származású férfi látogatja meg.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL/X-Faktor

Source link