A JOY Social Media Award gálán hatodik alkalommal díjazták a hazai közösségi média legnagyobb sztárjait. 

A csütörtök esti rendezvényen a legismertebb véleményvezérek mellett hírességek is tiszteletüket tették, hogy együtt ünnepeljék meg a közönség kedvenceit.

Joy Social Media Award 2022

A JOY magazin idén hatodik alkalommal jutalmazta Magyarország legnépszerűbb, leginspirálóbb tartalomelőállítóit. A különféle platformokon több százezres követővel rendelkező influenszerek idén hét kategóriában versenyeztek, a közönség pedig egy hónapon át szavazhatott a jelöltekre. 

A gála két műsorvezetője, Alberti Petra, a JOY Magazin főszerkesztője és Kettner Henry, középen Miller Dávid.

Fotó: JOY magazin/Ódor Dorottya

Idén új kategóriaként debütált a #képernyőkedvence, amelyben az online netes jelenlétükkel is hódító tévés sztárokat – Iszak Eszter, Kiss Ramóna, Szabó Zsófi és Miller Dávid – jelölte a JOY magazin. A legtöbb szavazatot az RTL Klub műsorvezetője, Miller Dávid kapta.

Istenes Bence

Fotó: JOY magazin/Ódor Dorottya

A tartalmas, inspiráló beszélgetések egyre népszerűbbek a netes közönség körében, így a JOY Social Media Award történetében először jelentkezett a #bestofpodcast kategória is. Az abszolút kedvenc Istenes Bence IstenEst című produkciója lett, maga mögé utasítva a Hihetetlen történelem ismeretterjesztő podcastot, Viszkok Fruzsi Púdermentes beszélgetés sorozatát és Márkó és Barna Síkideg szériáját.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

2022-ben is díjazták a felelős állattartás élharcosait: a #gazdivagyok kategóriában négy büszke kutya- vagy macskatulajdonos, B. Nagy Réka, Holdampf Linda, Görgényi Fruzsina és Kempf Zozo indult, közülük B. Nagy Réka győzedelmeskedett.

Cinnamon Tomi

Fotó: JOY magazin/Ódor Dorottya

A korábbi évek népszerű kategóriái és témái idén sem maradtak el. A #hallgasshazait kategóriában a slágerlistákat ostromló Valmar produkció (Marics Peti és Valkusz Milán párosa) vihette haza a JOY díját, 2022 #gasztroguruja Cinnamon Tomi lett, ebben a kategóriában idén a fitt és egészséges ételeket prezentáló tartalomgyártók mérettettek meg.

A #bestoftiktok kategóriában a fiatalok kedvenc platformjának legegyedibb hazai tartalomgyártóit jelölték, a győztes Lil G idén.

Lil G

Fotó: JOY magazin/Ódor Dorottya

A JOY Social Media Award az egyetlen elismerés ma idehaza, amely díjazza az értéket a social mediában, és elismeri azokat a példamutató influenszereket, akik tartalmaikkal a legnagyobb hatással vannak követőikre. A #példakép kategória idén a sokszínűség és az elfogadás téma köré épült, és a szerkesztőség a legnagyobb hatású roma aktivistákat helyezte fókuszba. Közülük a legtöbb szavazatot Balogh Krisztofer kapta.

Az 6. JOY Social Media Award hét kategóriájának jelöltjei és díjazottjai:

#BESTOFTIKTOK: Makk Adrienn, Whisper Ton, Lil G, Forstner Csenge
#HALLGASSHAZAIT: Valmar, Manuel, Nemazalány, T.Danny
#GAZDIVAGYOK: Holdampf Linda, Görgényi Fruzsina, B. Nagy Réka, Kempf Zozo
#PÉLDAKÉP: Balogh Krisztofer, Márton Joci, Váradi Lénárd, Lakatos Ricsi
#KÉPERNYŐKEDVENCE: Szabó Zsófi, Miller Dávid, Kiss Ramóna, Iszak Eszti
#BESTOFPODCAST: Márkó és Barna Síkideg, IstenEst, Hihetetlen történelem, Púdermentes
#GASZTROGURU: Mentesen Édesebb, Veganeeta, Cinnamon Tomi, Gökler Kriszti

Csobot Adél testvére esküvőjén

Csobot Adél augusztus végén a testvére, Attila esküvőjén bulizott a násznéppel Szentegyházán. A 28 éves sztár gyönyörű volt letisztult, ugyanakkor dögös ruhájában. Többen érdeklődtek is, honnan lehet beszerezni, míg párja felemás sikert aratott.

Cover-fotó: RTL Magyarország, TV2

Source link