A Backstreet Boys oszlopos tagja, Nick Carter komoly szexbotrányba keveredett: egy régebbi rajongója, Shannon Ruth beperelte őt, ugyanis állítása szerint az énekes még 2001-ben az együttes turnébuszán megerőszakolta.

A 42 éves sztár a Rolling Stone magazinhoz eljuttatott közleményében mindent tagadott.

Nick Cartert is nemi erőszakkal vádolják

Az autizmussal és agyi bénulással élő Shannon csupán 17 éves volt, amikor találkozott az akkor 21 éves sztárral a washingtoni Tacome Dome arénában. A koncert után autogramra vadászott, erre Carter kiválasztotta őt, és meginvitálta a turnébuszra. Az akkor még szűz lány gyanútlanul belement az ajánlatba, a buszon Carter adott neki egy rózsaszín, alkoholos italt, amit csak VIP-dzsúsznak nevezett. Ezután eldurvult a helyzet: az énekes letolta a nadrágját, majd orális szexre kényszerítette, a lány bármennyire is sírt, és kérlelte, engedje el, ez nem történt meg.

Ezután az ágyra fektette, erőszakkal leráncigálta róla a nadrágját, majd belé hatolt. Közben csitítgatta a síró rajongóját, és azt súgta a fülébe, hogy mindez a különleges titkuk marad.

– Az elmúlt 21 év tele volt fájdalommal, zűrzavarral, frusztrációval, szégyennel és önkárosítással, amelyek közvetlen következményei annak, hogy Nick Carter megerőszakolt. (…) Miután megerőszakolt, emlékszem, hogy retardált k*rvának nevezett, megragadott, és zúzódásokat hagyott a karomon – vallotta be Shannon.

A lány jelenteni akarta az esetet, de Carter megfenyegette, ha ezt megteszi, akkor nagy baj lesz belőle. Akkor, 17 évesen abban a hitben élt, hogy akár még a rácsok mögé is kerülhet, ha a nyilvánosság elé áll a történetével, ám ma már nem fél. Nem ő az egyetlen nő, aki nemi erőszakkal vádolta meg az énekest, 2017-ben Melissa Schuman énekesnő mondta el, hogy Carter szintén orális szexre kényszerítette őt még 2003-ban.

A sztár a legújabb vádra ügyvédjén keresztül reagált.

– Ez az állítás egy állítólag több mint húsz éve történt incidensről nemcsak jogilag megalapozatlan, hanem teljes mértékben valótlan is. Sajnos Ruth kisasszonyt már több éve manipulálják azzal, hogy hamis tényeket közöljön Nickről, és ezek az állítások az idők során többször és lényegesen megváltoztak – olvasható Michael Holtz ügyvéd közleményében.

Angela Lansbury így mentette meg lányát Charles Mansontól

Angela Lansbury lánya is Charles Manson szektájához tartozott.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Source link