A Való Világ egykori műsorvezetője, Czifra Noémi, azaz Nóci hét év után nyáron mondta ki a boldogító igent kedvesének, kisebbik gyermeke édesapjának.

Kétszer álltak oltár elé: egy forró júliusi napon szűk körű polgári szertartás keretében fogadtak egymásnak örök hűséget, majd augusztus 6-án megtartották világra szóló lakodalmukat.

Nóci menyasszonyi ruhája

A második ceremónia fogadásának helyszínéül egy gyönyörű, neobarokk villa kertjét választották. A meseszép környezetbe beleillett a különleges, csipke menyasszonyi ruha, amelyet külön neki varrtak. Íme Nóci és András esküvői fotója a Best magazin címlapján:

A második ceremónia megszervezésében a műsorvezető barátai is kivették a részüket. Mindenkinek megvolt a maga feladata, ki a dekorációért felelt, más az ara sminkjét csinálta. A menyasszonyi ruháját is külön neki készítette el egy varrónő barátnője.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

– Nem vagyok sem királynőalkat, és a sellőlányruha sem áll közel a személyiségemhez, így egy internetes oldalon találtam rá álmaim ruhájára, amire azonnal azt mondtam, ez vagyok én, csak felelőtlenség lett volna megrendelni, így el is engedtem.

Az első esküvőre kölcsönkapott darabban ment, de barátai kikötötték, a nagy lagzin nem akarják abban látni. Ekkor jött a képbe Gabi barátnője, aki úgy döntött, megvarrja neki az interneten látott ruhakölteményt.

Kisfiuk lett a gyűrűhordozó. Simi teljesen elalélt attól, hogy édesanya mennyire gyönyörű volt a nagy napon. Azt mondta, olyan volt, mint egy természettündér.

– Meg is hatódtam, amikor azt mondta, apa előtt meghajolok, anya előtt viszont letérdelek, olyan gyönyörű. Fantasztikusan sikerült nap volt, tökéletes megerősítése a mi kötelékünknek.

Rubint Réka menyasszonyi ruhája

Rubint Réka és Schobert Norbi ötödik alkalommal fogadtak egymásnak örök hűséget. A menyegzőről a fitneszguru töltött fel képeket a közösségi oldalára, ezúttal egy impozáns, vidéki kúriában álltak oltár elé. Rubint Réka egy csodaszép, áttetsző anyagból készült, félvállas menyasszonyi ruhát viselt.

Cover-fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Source link