Amanda Brugel alakítja A szolgálólány meséje című sorozatban Marthát – valódi nevén Rita Blue-t -, az állandó rettegésben élő, visszahúzódó házvezetőnőt. 

A színésznő tehetségét mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy a valóságban, a magánéletében és a vörös szőnyegen is egészen más karakter. Magabiztos, szexis és dögös, egyedi stílusáról könnyű megjegyezni. 

Amanda Brugel, A szolgálólány meséjének Marthája ennyire dögös

Amanda Brugel édesanyja brit származású, afro-amerikai édesapjával azonban soha nem találkozott. Még kislány volt, amikor anyukájával együtt Kanadába költöztek, az asszony itt ismét férjhez ment. 

Amanda Brugel vagány, rövidre vágott, szőke hajjal pózolt a vörös szőnyegen 2022 őszén.

Fotó: Amanda Edwards / Getty Images Hungary

A sztár 21 éves volt, amikor megkapta élete első filmszerepét, az 1999-es Vendetta című produkcióban Christopher Walken mellett tűnt fel. Ezután sok kisebb szereppel bízták meg, 2008-ban pedig jött első sikeres sorozata, a Paradise Falls, amely a kanadaiak nagy kedvence volt. 

A színésznő imádja a merész szetteket.

A színésznő imádja a merész szetteket.

Fotó: Leon Bennett / Getty Images Hungary

A kétezres évek közepén ismerkedett meg későbbi férjével, a rendőr Marcel Lewisszal, akivel 2008-ban, Malibuban házasodtak össze. Első fiuk, Jude 2011-ben, a második, Phoenix 2014-ben jött a világra. A házaspár 2018-ban elvált, Amanda Brugelre pedig azóta ismét rátalált a szerelem. A 44 éves, dögös színésznő egy nála jóval fiatalabb férfiba, Aidan Shipley-be szeretett bele, aki kapcsolatuk kezdetén még csak 26 éves volt.

 Fiatal kora ellenére a férfi teljes vállszélességgel vállalta a mostohaapasággal járó felelősséget, a fiúk imádják, a színésznő pedig hálásabb nem is lehetne neki. Immár három éve élnek felhőtlen boldogságban, a kicsik pedig apának szólítják Aident. 

Innen lehetnek ismerősek a Sárkányok háza férfi sztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire mások voltak a Sárkányok házának férfi sztárjai korábbi szerepeikben! 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Source link