Árpa Attilát édesapjával csak ritkán láthatjuk. Ugyan az ötvenéves színész-producert senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen a ’90-es évek óta ismerhetjük a nevét, szeretteivel az oldalán nem sűrűn mutatkozik. 

Apák napja alkalmából tett kivételt, apukáját a Facebookon keresztül is felköszöntötte. Józseffel apa-fia fotót posztolt ki az oldalára, a felvételen egyértelműen látszik, hogy a 76 éves férfi milyen fiatalos.

Árpa Attila édesapja

József – vagy ahogy szerettei és barátai hívják, Joschi – épp olyan sármos külsőt tudhat a magáénak, mint a fia. A mondás, miszerint az alma nem esett messze a fájától a szakmájukat tekintve is igaz. József is a média világában dolgozott, ő volt a TV2 kreatív igazgatója.

Fotó: Facebook/Árpa Attila

2021 novemberében, amikor Árpa Attila a Dancing with the Starsban versenyzett, apja ellátogatott a műsor felvételére. Az akkori közös képüket imádták az Instagramon. 

A kommentelők véleménye azonban nem volt egyhangú: voltak, akik azt írták, vonásaik szinte azonosak, mások hiába keresték, nem találták a hasonlóságot. Egy dologban azonban mindenki egyetértett, mindketten fess férfiak.

Tomán Szabina ritkán látott férje

Tomán Szabina üzletember férje több vállalkozást visz a hátán, többek között ő felel a belváros egyik exkluzív étterméért. Az, hogy ugyanaz a hivatásuk, sosem szült konfliktust köztük, épp ellenkezőleg, megtalálták az otthonlét és a munka tökéletes egyensúlyát. 

Cover-fotó: RTL Klub/Apatigris

Source link