Ashton Kutcher is azon hírességek közé tartozik, akinek van egy ikertestvére. Michaellel 1978. február 7-én jöttek a világra, így 2023-ban már a 45. születésnapjukat ünnepelhetik.

Ritkán jelennek meg nyilvános eseményeken, ezért is számított óriási dolognak, hogy közösen szerepeltek a The Checkup című műsorban, amely a Paramount+-on érhető el. Dr. David Agusnak meséltek Michael betegségéről, írta meg a Hollywood Life.

Ashton Kutcher és ikertestvére

A kétpetéjű ikrek nyolcadikosok voltak, amikor Michaelnél szívmegnagyobbodást diagnosztizáltak. Az orvosok csupán négy hetet jósoltak neki abban az esetben, ha nem végeznek el nála szívátültetést. Végül rosszabbodott az állapota, ekkor már csak két napot jósoltak neki. Ashton érthető módon nagyon aggódott a testvéréért, akár a saját szívét is odaadta volna neki.

Ashton és Michael a Paramount + műsorának adott exkluzív interjút 2022-ben.

Fotó: YouTube/Entertainment Tonight/Paramount +/The Checkup

– Azt gondoltam magamban, ha bárki ideális donor lenne, akkor az én vagyok – vallotta be.

Már arra gondolt, hogy leveti magát az erkélyről. Odament a szüleihez, és azt mondta nekik: „Vegyétek el az én szívem!” Szerencsére erre a drámai megoldásra nem került sor, 24 órán belül találtak egy megfelelő szervdonort, és Michaelt megmentették, két évvel később nyitott szívműtétet végeztek nála egy vérrög miatt. Ashton testvérénél nem ez volt az egyetlen egészségügyi probléma: agybénulással született. A színésznek betegeskedő testvére miatt sokáig volt lelkiismeret-furdalása, ugyanis neki nem kellett ennyire komoly gondokkal megküzdenie fiatal éveiben. Felnőttként fedeztek fel nála egy ritka autoimmun betegséget.

A testvérpár csak ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, ez a kép még 2013-ból való.

A testvérpár csak ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, ez a kép még 2013-ból való.

Fotó: Adam Bettcher / Getty Images Hungary

– Volt egy pillanatunk, pont akkor költöztem New Yorkba, és kezdett beindulni a karrierem. Mike akkor eljött hozzám, hogy meglátogasson, a szemembe nézett, és ezt mondta: „Minden alkalommal, amikor sajnálsz engem, azt érezteted velem, hogy kevesebbet érek. Ez az egyetlen élet, amit ismerek, szóval ne sajnálj amiatt, ami nekem jutott.” Ez a pillanat volt az, aminek köszönhetően odáig jutottunk, ahol ma tartunk, ismét egyenlővé váltunk – mesélte a műsorban Kutcher.

A színész 2003-ban nyilatkozott először a nyilvánosság előtt testvére agyi bénulásáról, ekkor Michael megharagudott rá, de ma már áldásnak tartja, hogy Kutcher ennyire nyíltan beszélt a betegségéről.

Ashton Kutcher és Mila Kunis otthona

Így él a sztárpár.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link