Baronits Gábor és párja, Oczella Eszter 2021-ben, a TV2 Totem című realityjében mérettették meg magukat, ekkor szerettek egymásba.

Nagyon sokáig titokban tartották a kapcsolatukat, és nem nyilatkoztak róla sehol, azonban 2021. augusztus 28-án egy közös fotóval tudatták az Instagramon, hogy egy párt alkotnak. A 29 éves Oczella Eszter mindene a sport, bikinimodellként készül a következő versenyére.

Baronits Gábor barátnője

A modell és a színész nem csak külsőleg illenek össze, de nagyon harmonikus a kapcsolatuk is, Baronits Gábor támogatja álmai elérésében párját. Oczella Eszter november végén Dániában lépett színpadra, bikinifitnesz kategóriában, amelyet meg is nyert. Ennek köszönhetően ő képviselheti hazánkat a testépítő olimpián, amelyet Las Vegasban rendeznek meg decemberben.

 – Gábor egész évben a sajátjaként kezelte az álmomat, úgyhogy bármi is lesz a vége, én úgy gondolom, hogy büszkék lehetünk magunkra, és nem marad bennem hiányérzet sem ezt a szezont tekintve – mondta a fitneszmodell a Fókusznak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nagyon ambiciózus, mindent megtesz annak érdekében, hogy sikeresen, szép eredménnyel teljesítse a versenyeket.

– Én mindig látok magamon hibát, igazából magammal szemben sokkal kritikusabb vagyok, mint másokkal. Sokan azt gondolják, hogy az én szememnek már csak ez a szép, hogyha valaki izmos, mindene kidolgozott, és nincsen rajta egy százalék zsír sem. Ha nem versenyzem, akkor is heti hatszor edzem. Most a felkészülés miatt ehhez még hozzájön heti hét kardió is, általában másfél órát szoktam edzeni, otthon pedig a kis szobabiciklimen egy jó sorozat mellett még biciklizem egy órát.

Oczella Eszter elárulta, hogy nagyon sok negatív kritika és bántás éri a külseje miatt, sokan elítélik a fitneszmodelleket, miközben nem látnak a felszín mögé. Éppen ezért igyekszik mindennap tenni az előítéletek ellen.

 – Én próbálom a sztereotípiákat levetkőzni, és ez ellen tenni: a mi sportunkról szerintem elterjedt az, hogy ebben a sportágban a lányok nagyon megbetegszenek. Sokszor hallom, hogy evészavar alakul ki a modelleknél, az egészségüket kockáztatják. Én erre tényleg próbálok egy erős ellenpéldát hozni: mindent eszem, remek formában vagyok, és makkegészségesnek érzem magam, a hormonjaim is teljesen rendben vannak.

Szabó Ádám új barátnője

Miután szakítottak Tóth Andival, Szabó Ádámnak sokan drukkoltak, hogy újra megtalálja a szerelmet. Márciusban vállalta fel szerelmét, Bernit, de a sötét hajú bombázóval a nyáron elváltak útjaik. A zenész november közepén azzal lepett meg mindenkit, hogy egy bikinis bombázóval posztolt közös képet. 

Cover-kép: Life TV

Source link