Sok híresség gyermekére illik a mondás: „Az alma nem esett messze a fájától.” Beleznay Endre lányára is igaz ez, Bodza édesapjához hasonlóan a legnagyobb természetességgel mozog a kamerák kereszttüzében.

Igaz, a 25 éves lány más műfajt választott magának, mint amelyben apja vált országosan ismertté. Őt a mozifilmek és sorozatok világa vonzza. Statisztaként olyan hollywoodi sztárokkal szerepelt együtt, akikről legvadabb álmaiban sem gondolta volna, hogy valaha találkozni fog. 

Beleznay Endre lánya

A bájos fiatal nő ritkán mond igent magyar műsorokra, ezúttal a Reggelivelkivételt tett. Noha kötötte a titoktartási szerződés, néhány információt elmondhatott a tapasztalatairól. 

Mivel olyan produkciókban dolgozott, amelyeket még nem mutattak be, nem árulhatta el, pontosan kikkel találkozott a forgatásokon. 

A műsorban beszélt arról, hogy az ilyen szuperprodukciók esetében a statisztákat szigorú szabályokhoz kötik a készítők, például csak akkor elegyedhetnek szóba a híres főszereplőkkel, ha a sztár szólítja meg őket.

beleznay-endre-lánya

Bodzát nem feszélyezte soha a sztárok jelenléte, hiszen ebben a közegben nőtt fel. Az első munkája során ennek ellenére hatalmas erőt kellett vennie magán, hogy ne ugorjon a főszereplő híresség nyakába.

– Úgy kezdtem a napot, hogy cuki, aranyos, nyugodt leszek mindenkivel. Akit elsőre megláttam, arról annyit mondok, hogy vámpírként ismertem korábbról. Én szeretem azokat a filmeket, úgyhogy lefagytam. A tartózkodóban utána két órán át pörögtem, hogy itt egy vámpír!

Liptai Claudia lánya a kifutón

Gesztesi Panka nemcsak szép, hanem magas, karcsú, ideális modellalkat, így nem csoda, hogy a szépségipar is felfedezte magának. Liptai Claudia és Gesztesi Károly lányát a Daalarna is kifutómodelljének választotta, a magyar divatmárka rendhagyó divatbemutatóján vehetett részt. 

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu 3 kötetében 162 olyan mentes és kipróbált recept található, melyek közül kompromisszumok nélkül válogathatnak étrendváltók, reformerek, IR-diétát követők és kíváncsiak egyaránt. 

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Source link