December kilencedikén robbant a hír, miszerint Nádai Anikó nem vezeti tovább Puskás Peti váltótársaként a Való Világ 11. évadát.

A tévés a közösségi médiában indokolta a döntését. Közleményében azt írta, bár nehezen hozta meg a döntést, be kellett látnia, hogy két kicsi gyermek mellett még nem állt készen a feladatra.

A Való Világ új műsorvezetője

„A hír igaz. Ma vezetem utoljára a Való Világot. Be kellett lássam, bármennyire is nehéz volt, hogy nem állok készen még a visszatérésre, a gyerekeknek szükségük van rám. Nehéz volt, mert maximalista vagyok és szeretem a kihívásokat, de szerencsére az RTL mindenben támogatott és figyelembe vették a kérésem” – fogalmazott az Instagramon.

A csatorna ma közleményt adott ki, amelyből kiderült, ki váltja Nádai Anikót a realityben. A nézők számára nem idegen arc köszön majd vissza, a BeleValóVilágból már ismert Schumacher Vanda lesz a Való Világ új női műsorvezetője.

Fotó: RTL Kettő/Való Világ

A BeleValóVilágban is történt egy csere. Azzal, hogy Schumacher Vanda lett a napi összefoglalók és élő show-k háziasszonya, az ő helyére is kellett valaki. A 10. Való Világ, illetve a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja, Balázs Merci lesz látható mostantól a háttérműsorban.

Nádai Anikó bakija

A Való Világ 11 első összefoglalójában Nádai Anikó volt a háziasszony. Baki csúszott azonban az adásba, ami jó néhány kínos pillanatot okozott a műsorvezetőnek.

Cover-fotó: RTL Kettő/Való Világ

Source link