Harry herceget bár több nővel hírbe hozták, mielőtt beleszeretett volna Meghanba, csak két komoly barátnője volt, Chelsy Davyvel 2004 és 2010 között jártak, de egy se veled, se nélküled viszony volt az övék. 2012-ben ismerte meg Cressida Bonas színésznőt és modellt, akivel végül 2014-ben szakított.

Harry herceg exe

Eugénia hercegnő mutatta be Harrynek a szőke modellt és színésznőt még 2012-ben, ezután hamarosan randizni kezdtek. 2014 volt a fordulópont a kapcsolatukban, Cressida úgy érezte, mégsem tudna egy herceg feleségeként élni, így inkább szakított vele.

A Battle of Brothers: William and Harry – The Inside Story of a Family in Tumult című könyvből kiderült, hogy a lánynál az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor Vilmos herceg és Katalin hercegné Új-Zélandba utaztak, és velük tartott a kis György herceg is. A kamerák minden lépésüket vették, ennek látványa viszont megrémítette őt. Nem akart Katalin sorsára jutni, egy sokkal privátabb életre vágyott. Az sem tetszett neki, hogy sokan kritizálták azért, mert ő Diana kisebbik fiának barátnője.

Miután elmagyarázta Harrynek, mi is a problémája, az előkelőség együttérzett vele, és békében váltak el egymástól. Sőt, a mai napig jó kapcsolatot ápolnak egymással, nem véletlen, hogy Cressida még a 2018-as álomesküvőn is részt vett.

Csakúgy, mint Harry, a színésznő is megtalálta a boldogságát, Harry Wentworth-Stanley ingatlanbefektető felesége lett 2020-ban, idén nyáron a The Spectator magazinnak erősítette meg, hogy első gyermekükkel várandós. A pici idén ősszel jött a világra, írta meg a Daily Mail. Egyelőre még nem árulta el a baba nemét és nevét sem.

Képes összeállításunkban megnézheted Harry herceg volt barátnőjét.

A velünk élő nárcizmus – Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link