Ördög Nóra Szegeden született, pályáját is itt, egy helyi kábeltelevíziónál kezdte. Ezután kapott lehetőséget Budapesten, az RTL Klubnál, ahová gyakornoknak vették fel. 

Eleinte csak kávét főzött, és adásmeneteket fénymásolt, majd főnökei úgy döntöttek, kipróbálhatja magát a Mónika Show kulisszái mögött a szerkesztőség tagjaként. Az első epizód 2001 májusában került képernyőre. 

Ördög Nóra és a Mónika Show

Ördög Nórának a castingban kellett aktívan részt vennie, vagyis azért felelt, hogy megfelelő szereplőket találjanak a műsor egyes epizódjaiba az előre megadott témák szerint. Gyakran ült ilyenkor kollégáival kocsiba, és indult el vidékre az emberekhez, ahol szóba kellett elegyednie velük. A vállalkozó kedvű családoknak útiköltséget fizettek, hogy feljöhessenek az adásfelvételre. 

Ördög Nóra a Mónika Show után egyre több lehetőséget kapott az RTL Klubtól, hogy bizonyíthasson.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A műsorvezető a mai napig úgy tartja, ebben az időszakban tanulta meg a szakma alapjait, sokat köszönhet a Mónika Show-nak. Ugyanakkor a műsor háziasszonyával, Erdélyi Mónikával ekkoriban nem kerültek közel egymáshoz. Erről a Péntek Esti Partizán című műsorban mesélt 2022 márciusában.

– Nem a főnököm volt. Egy szerkesztőségben dolgoztam, ahol voltak főnökeim. Mónika a műsorvezetője volt a show-nak. Mi leginkább csak a felvételeken találkoztunk vele. A szerkesztőségbe hétköznapokon nem járt be, a show felvétele hétvégén volt – árulta el Ördög Nóra, amikor Gulyás Márton arról kérdezte, milyen volt Erdélyi Mónika főnökként. 

– Akkor még nagyon kis csitrike voltam, 20-21 évesen dolgoztam a Mónika Show-ban. Tehát nem bratyiztam a Mónikával. Akkora sztár volt ott ő ott akkoriban, hogy én ezt egyáltalán nem csináltam… Aztán nyilván már eltelt egy csomó idő, és nagyon sok szituációban találkoztunk, vele is jóban vagyok – tette hozzá a negyvenéves műsorvezető.

Erdélyi Mónika akkoriban olyan nagy sztár volt, hogy Ördög Nóra nem igazán mert barátkozni vele.

Erdélyi Mónika akkoriban olyan nagy sztár volt, hogy Ördög Nóra nem igazán mert barátkozni vele.

Fotó: Bence Barsony

Ördög Nóra karrierje nagyon szépen ívelt felfelé a Mónika Show után, olyan műsorokat vezethetett az RTL Klubon, mint az X-Faktor vagy a Csillag Születik. 2014-ben a TV2-höz igazolt, itt dolgozik azóta is, olyan műsorok arca volt, mint a Rising Star, Az ének iskolája vagy a Totem. 

Erős Antónia így nézett ki fiatalon

1998 februárjában Szellő István mellé híradós partnert keresett az RTL Klub, a vezetőség választása Erős Antóniára esett. Az RTL Klubon már rövid, sötét hajjal ismertük meg, de fiatalon volt hosszú, hullámos frizurája is. Képes összeállításunkban ritkán látott fotókat találsz Erős Antóniáról. 

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu 3 kötetében 162 olyan mentes és kipróbált recept található, melyek közül kompromisszumok nélkül válogathatnak étrendváltók, reformerek, IR-diétát követők és kíváncsiak egyaránt. 

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Source link