A Séfek Séfe versenyzői szívesen elküldték volna Ördög Nórát melegebb éghajlatra: nem díjazták, hogy az utolsó 20 percben meglepte őket egy desszerttel, amit a séfek készítettek. 

Amikor megkérdezte, mit szólnak hozzá, mindegyik versenyző arcán látszott, hogy majd felrobban. 

Ördög Nóra miatt káromkodtak

– Nagyon szép, de miért? – kérdezte flegmán Viktor. 

– Azért, mert ez a Séfek Séfe, ami egy kőkemény kihívás, és ti az elődöntőbe akartok bekerülni – oktatta ki őket a műsorvezető. 

– Egyszerűen a hátam közepére nem kívántam azt a k…va desszertet, mert a f…om se akart már egy nyamvadt desszertet csinálni még az utolsó 20 percben – fakadt ki a kulisszák mögötti kibeszélőn a szakács Tusor Viktor. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ördög Nóra megjegyezte, úgy látja, mindenkinek rendesen leesett a vércukorszintje, úgyhogy nyugodtan kóstolják meg, hogy lássák, egyáltalán mivel van dolguk.

– Nézzétek meg jó alaposan, és ha van kedvetek, akkor fogyasszátok el az egész sütemény. Ezzel csak szerettünk volna egy kis örömet szerezni nektek. Jó étvágyat kívánunk hozzá! Nem kell elkészítenetek a süteményt. Ez az első olyan csavar, aminek, remélem, szívből örültök – mondta immár mosolyogva a tévés. 

sefek-sefe

Nórit szeretném elküldeni a desszertjével együtt vissza oda, ahonnan hozta!

– hangzott a séf Tóth Tibor reakciója az átverésre. 

Ördög Nóra fürdőruhában 

A család hivatalos Instagram-oldalára nem csak a Nánási Pál által készített fürdőruhás kép került fel. A beállított fotó mellé egy spontán megörökített pillanatot vágtak. A bejegyzés melletti leírásban csak annyi szerepel: Instagram vs. valóság.

Source link