Séfek Séfe, Ázsia Expressz, Vigyázat, gyerekkel vagyok! – csak pár Ördög Nóra műsorai közül. Azon televíziósok közé tartozik, akik végigjárták a szamárlétrát: kávét főző gyakornokból a kereskedelmi csatornák meghatározó arca lett.

Amikor 25 évvel ezelőtt, 1997-ben elindult a TV2 és az RTL Klub, ő az érettségi előtt állt. Tisztán emlékszik azokra az időkre, amikor a magyar televíziózásban egy teljesen új fejezet kezdődött.

Ördög Nóra televíziós pályafutása

– Akkor még nem is volt tervben, hogy én valaha valamelyik tévécsatornánál fogok dolgozni. Nagyon élénken bennem van az az idő, amikor elindult a két tévé, hogy ez mekkora dolog volt. Imádtam nézni az első műsorokat, izgatottan vártuk őket minden este.

Mikor elindult a pályán, még legmerészebb álmaiban sem gondolta, hogy ilyen sikeres lesz a televízióban. 

A Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett diplomát, a szegedi kábeltévénél kezdett, majd az RTL-hez került: sosem a csillogásról ábrándozott, mindig az adott munkáját akarta maximálisan ellátni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

– Ösztönös dolog volt bennem az, hogy a kemény munkának van értelme. Nem azért mentem a tévébe, mert bármi elvárásom volt, vagy bármire számítottam, hanem azt akartam, hogy azt a feladatot, amit rám bíznak, nagyon jól végezzem el.

Volt egy őszinte hit bennem, hogy ennek meg kell legyen az eredménye.

– Ebben érdemes hinni. A szerencse is egy fontos faktor, de ha lefordítjuk: a szerencse a lehetőség találkozása a felkészültséggel. Lehetek bármilyen szerencsés, ha elér egy lehetőség, de nem tudok vele élni, mert nem vagyok elég felkészült, akkor nem volt szerencsém, pedig lehetett volna.

tv2

Fotó: TV2/Séfek Séfe – Sztárban Sztár leszek! Sajtóesemény

Egy ilyen szerencsés találkozásból született, hogy immár harmadik évada ő a Séfek Séfe háziasszonya. A gasztrovetélkedőnek köszönhetően sokat változott: ma már nem is ragaszkodik görcsösen a receptekhez, annyi mindent tanult a show séfjeitől.

– Nagyon inspiráló őket nézni, az ember kedvet kap a főzéshez. Ráadásul a családom nagyon jó közönség, a férjem abszolút imádja a főztömet, mindig el is mondja. Már tudom, hogy a húsok hogyan viselkednek, mennyi ideig kell sütni-főzni. Sikerélmény, hogy sokszor ránézésre tudom, mi jó, vagy nem jó. 

Séfek Séfe szeptember 5-től minden hétköznap este 19:50-től a TV2-n!

Ördög Nóra ezzel csábította el Nánási Pált

Nánási Pál és Ördög Nóra még 2010-ben esküdtek örök hűséget egymásnak, ekkor már mindketten maguk mögött tudhattak egy-egy házasságot. Meglepő, a műsorvezető mivel vette le a fotóst a lábáról.

Cover-fotó: TV2/Séfek Séfe

Source link