Pápai Jocit és feleségét csak ritkán láthatjuk közös fotókon. Nem árasztja el az Instagram-oldalát a képeivel, így ha nagy ritkán közzétesz olyan posztot, amelyen élete párja is szerepel, sokan meglepődnek, milyen csinos, szexi nő Anita.

A szép, szőke hajú sztárfeleség a divathoz is nagyon ért, akármikor láthatjuk, mindig végtelenül stílusos a megjelenése. 

Pápai Joci felesége szexi ruhában

Abból a szettjéből is érdemes inspirációt meríteni, amelyben legutóbb mutatkozott férje oldalán: egy dögös, fekete összeállítást kapott magára. A nőiességét fokozta, hogy a bőrdzseki alatti ruha oldalt felsliccelt fazonja kihangsúlyozta formás lábát.

Az énekes a Facebookon és az Instagramon egyaránt megosztotta a felvételt, Anita mindkét platformon szép számmal kapta a bókokat.

„Csodaszép pár vagytok. További sok boldogságot a családoddal együtt.”

„De szép a feleséged, és te is jól nézel ki!”

„Jocika, ilyen „BOMBA” csaj! Nagyon büszke lehetsz!”

Dundika smink nélküli fotója

Majka és Dundika két kisfiukkal január végén szintén a Maldív-szigetekre repült nyaralni. Utóbbi a számos mesés képet posztolt a hófehér, homokos partról, a kék égről, a türkizszínű vízről és a pálmafákról. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link