Pásztor Anna harminc év együttlét után 2020 decemberében jelentette be, véget ért a kapcsolata két gyermeke édesapjával, Galotti Balázzsal. A Femina Szókimondó című, új videósorozatában két évvel a szakításuk után árulta el, újra párkapcsolatban él.

Az énekesnő Szily Nórával gondolkodott együtt a férfi-női kapcsolatokról. A beszélgetés végén a jövőről esett szó, hogyan látja magát, vágyik-e valamire párkapcsolati szinten.

Pásztor Anna új párja

– Párkapcsolatban élek. Nem vagyok várakozó állásponton – fedte fel Pásztor Anna, aki arra a kérdésre nem adott egyértelmű választ, szerelmes-e, de azt határozottan kijelentette, hogy jól van a lelke. 

Arról is beszélt, ő nem az a fajta nő, aki arról ábrándozik, hogy kedvesével oltár elé álljon, épp ennek ellenkezője igaz rá.

– Annak a gondolata, hogy meggyűrűznek, a frászt hozza rám, mint ahogy eddig is. Akkor is, amikor megkérték a kezem, én voltam az a nő, aki azt mondta, örülök neki, 

CSAK NE KELLJEN ESKÜVŐRE MENNI, MERT AZ ONNANTÓL EGY PAPÍRMUNKA.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A ‘Szókimondó’ őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció


Sosem azért ódzkodott a házasságtól, mert szét akart volna menni az aktuális párjával, de nem bírta a kötöttség gondolatát sem, hogy ne legyen szabad, ha esetleg kiderül, mégsem működik a kapcsolat.

– Most is úgy vagyok vele, hogy ne legyek kötve, ha van valaki. De amíg tök jó együtt lenni, addig legyünk.

Zsidró Tamás új párja

Zsidró Tamást először láthattuk együtt új párjával. A sztárfodrász és civil kedvese az Inspiráló Nők gálaestjén mutatkoztak először egymás oldalán a nyilvánosság előtt. A csinos, szőke hajú hölgy nem a médiában tevékenykedik.

Source link