Pataki Ági filmproducer és green_of_daisy, azaz Bukovicsné Békefi Daisy go green nagykövet szerepelnek a GLAMOUR új Bookazine-jának címlapján, mely szeptember 30-tól elérhető. 

Az idei címlap meghívott hírességekkel egy exkluzív, az Országos Széchényi Könyvtárban tartott partin leplezték le.

Pataki Ági Fabulon-fotója

Azt est egyik emlékezetes pillanata volt, amikor Pataki Ági az ikonikus Fabulon-fotójával pózolt.  A ’70-es és a ’80-as években a Fabulon kozmetikai márka reklámarca volt. Fabulon Ágiként a budapesti Kálvin téren egy tűzfalról volt hosszú ideig látható egy nagy méretű reklámmozaikon. A képet 2000-ben műemlékké nyilvánították és megőrzésre az Országos Műemlékvédelmi Hivatal raktárában helyezték el.

A GLAMOUR 2022-es Bookazine-ja a jövőt vizsgálja, és tudatosan kerüli a zero waste és a fenntarthatóság kifejezéseket, hiszen az előbbi gyakorlatilag nem létezik, a második pedig azt sugallja, hogy az, ami van, fenntartható. A címlapinterjúban Pataki Ági arról mesélnek, hogyan tesznek a Föld jövőjéért.

– A nagy dolgok, nagy mondatok helyett én az egyéni, tudatos tettekben hiszek. A mentsük meg a Földet mondat önmagában semmit nem jelent, ha nem társul hozzá cselekedet – véli Pataki Ági, aki számára a szemét szelektív gyűjtése hozta el a változást. 

– Ma már legalább ott tartunk, hogy tudjuk, mire való és miért jó, és tényleg egyéni felelősség, hogy megtesszük-e ezeket a lépéseket. Az életemben az volt nagy fordulópont, amikor ezt megértettem.

pataki-agi2

Egyáltalán nem híve az őrült vásárlásnak, jobban megmozgatja egy több évtizeddel ezelőtt viselt ruha, aminek van némi plusz érzelmi töltése. A 71 éves sztár fotói csak alátámasztják, hogy jól döntött: a kortalan szépségek közös jellemzője, hogy nem követik szolgahűen a divatot. 

Magyar sztárok 70 körül

Ungár Anikó 73 évesen is könnyedén megújította a külsejét, ez pedig csak az előnyére vált. Nem ő az egyetlen olyan magyar híresség, aki hetvenéves kora körül is lenyűgözően csinos és nőies – képes összeállításunkban megnézheted őt és a többieket is!

Cover-fotó: Trenka Attila

Source link