1987-ben elkészült minden idők egyik legromantikusabb zenés filmje, a Dirty Dancing, amelyben a főszerepeket, a szerelmespárt Jennifer Grey és Patrick Swayze alakították.

Bár a filmvásznon úgy tűnt, elválaszthatatlanok, és egymásnak vannak kitalálva, a valóságban egészen más volt a helyzet, szinte ki nem állhatták egymást. 

Patrick Swayze és Jennifer Grey utálta egymást

Jennifer Grey 1985-ben egy forgatáson ismerkedett meg Matthew Broderickkel, akinek akkor még volt barátnője. A színésznőért szakított korábbi kedvesével, ekkor összejöttek, lánykérés is történt. A kapcsolatuk nagyon intenzív, heves, hullámzó volt. 

A sztárpár a Dirty Dancing forgatásán.

Fotó: Hulton Archive / Getty Images Hungary

Ugyanebben az időben Patrick Swayze-nek teljesen más élete volt, kiegyensúlyozott, boldog házasságban élt feleségével. Amikor tehát kiválasztották őket a Dirty Dancing Babyjének és Johhnyjának, éppen egészen más élethelyzetben voltak. 

Jennifer Grey 2022 tavaszán megjelent önéletrajzi könyvében azt írja, talán részben ennek köszönhető, hogy nem igazán találták meg a közös hangot a forgatások szünetében. 

– Ahogy Babynek és Johnnynak nem kellett volna együtt lennie… Természetes kapocs, ugye? De köztünk nem volt természetes kapocs. Ráadásul az, hogy lennie kellett volna, feszültséget szült köztünk. Mert normálisan, ha valakivel ez nincs meg, mindkét fél továbblép. Ehhez képest minket összeerőltettek. Ez pedig kreált egy szinergiát, súrlódást – olvasható a könyvben a vallomás. 

Jennifer Grey visszaemlékezéseiben megszólítja a 2009-ben, súlyos betegségben elhunyt Patrick Swayze-t, bocsánatot kér tőle a konfliktusaik miatt. 

Így buliztak a film bemutatója után.

Így buliztak a film bemutatója után.

Fotó: Bettmann

– Azt mondanám neki, sajnálom, hogy nem tudtam egyszerűen csak olyannak értékelni, szeretni téged, amilyen voltál, ahelyett, hogy azt kívántam volna, bárcsak olyan lennél, amilyennek akartalak – hangzik a megható vallomás. 

A 62 éves színésznő ezután azt is megosztja olvasójával, hogy Patrick Swayze tényleg megtanította őt táncolni, sokszor nagyon kedves és védelmező volt vele. 

Sabrina Salerno így néz ki most

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös az 54 éves Sabrina Salerno bikiniben. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Archive Photos

Source link