A Hal a tortán szerdai adásában akkora balhé lett Polgár Árpád és Gáspár Evelin között az előbbi otthonában, hogy a forgatással is le kellett állni. 

Polgár Tünde főzött a tihanyi nyaralójukban, akinek a bevásárláskor volt egy incidense a műsor háziasszonyával, Gáspár Beával. 

Gáspár Evelin és Polgár Árpád balhéja

– Mi már megismerkedhettünk volna előbb, Tünde – kezdte Gáspár Bea, aki a kérdésre, hogy miért nem került sor erre korábban, azt válaszolta: 

Azért, mert a Luxusfeleségből kifúrtatok. Ti mint szereplők. Én úgy hallottam, hogy te voltál ottan…

Fotó: Super TV2/Hal a tortán

– Akkor rosszul hallottad. Miután én ismerem az Evelint, ezt rosszul hallottad – védekezett Polgár Tünde. 

Ez azonban még semmi nem volt ahhoz képest, ami Gáspár Bea lányát, Evelint fogadta Polgáréknál. A nézők a balhéból nem láttak semmit, csak annyi tűnhetett fel, hogy míg Polgár Árpád az előkészületekben részt vett, a kerti grillnél is sütögetett, a vendégeket is fogadta, a vacsorán már nem volt jelen.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gáspár Evelin a Borsnak elárulta, mi volt ennek az oka. Ő, Erdélyi Mónika, Zámbó Árpy és L.L. Junior kis csúszással érkeztek meg Tihanyba, ahol várakozniuk kellett. Amikor Gáspár Evelin rákérdezett ennek okára, olyan választ kapott Polgár Árpádtól, amitől magfagyott a levegő. 

Anyád miatt csúszunk! Mert anyád elaludt!

– Nem is a mondatatival volt a baj, inkább a hangsúllyal. Sütött belőle a megvetés, és ezt nem csak én éreztem így. Junior jelezte is, hogy ezt tisztázni kéne, így ketten léptünk oda Árpihoz, akitől én megkérdeztem, hogy mi is a gondja pontosan édesanyámmal, majd felajánlottam neki, hogy ha problémája van vele, hívja föl, és tisztázzák.

gaspar-evelin

Fotó: Super TV2/Hal a tortán

– Na, ezen a ponton ő szó szerint letámadott engem. Közölte, hogy ha nem tetszik valami, akkor akár el is mehetek, majd hangosan lehordott engem mindenféle semmirekellőnek. Ezen a ponton mindenkinek elkerekedett a szeme, mert egyáltalán nem értettük, miért viselkedik így. Végül Polgár Árpi kijelentette, hogy ő a továbbiakban nem is hajlandó kamera elé állni, és ezzel elvonult – mesélte a napilapnak Gáspár Evelin, aki bevallotta, majdnem elsírta magát, és felhívta az apját, jöjjön érte. 

Végül kötelességtudatból maradt, húsz perc múlva folytatták a forgatást, a vacsora végén pedig négy pontot adott Polgár Tündének. A kulisszák mögött arról beszélt, hogy kellemeseket ettek, de nem volt valami jó a hangulat, merevek voltak a beszélgetések, számára a legunalmasabb, produkció nélküli este volt. 

Polgár Tünde fürdőruhás fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, Polgár Tünde milyen dögös fürdőruhás képeket posztolt Floridából, valamint további strandolós felvételeket is mutatunk róla, amelyeken bikiniben is látható.

Cover-fotó: Super TV2/Hal a tortán

Source link