Polgár Árpád lejáratókampánynak nevezte a cikkeket, amik a Hal a tortán szerdai részének forgatásán történtekről születtek. 

Gáspár Evelin a Borsnak azt nyilatkozta, az üzletember olyan minősíthetetlen stílusban beszélt vele, amikor megérkeztek a forgatócsoporttal Polgárék tihanyi nyaralójába, hogy megfagyott a levegő, leállt a forgatás, ő haza akart menni, csak kötelességtudatból maradt. Szerinte a vacsora, amin Polgár Árpád nem is vett részt, nyomasztó volt, merevek voltak a beszélgetések. 

Polgár Árpád a Hal a tortánról

Polgár Árpád nyilatkozatot adott ki, amelyben visszautasította Gáspár Evelin vádjait, és elmagyarázta, miért nem vett részt a felesége, Polgár Tünde által prezentált vacsorán. 

Fotó: Super TV2/Hal a tortán

„A Hal a tortán forgatásán történt incidenssel kapcsolatban sem engem, sem a feleségem, Polgár Tündét nem kereste meg a sajtó egyetlen munkatársa sem, hiába állítják ezt a cikkekben, ez hazugság. Az sem felel meg a valóságnak, hogy visszautasítottuk, hogy reagáljunk, erre esélyt sem adtak. Ezzel kapcsolatban az összes sajtóorgánum azonnali helyreigazítását kérem.

A műsor második felében azért nem szerepeltem, mert házigazdaként olyan mértékű sértésben volt részem, ami miatt visszavonultam. 

Nem vagyok hozzászokva, hogy egy vendég: Mi a fa..ért kellett kétszer megállnunk, miért nem voltatok készen!- mondattal érkezik, köszönés helyett. A csúszás oka nem az volt, hogy Tünde nem készült el, hanem ennek technikai okai voltak. Információnk szerint ennek az volt az oka, hogy reggel másnapra készült előforgatás a boltban, ahonnan a műsor háziasszonya elkésett, mert állítólag elaludt. Aki történetesen Evelin édesanyja.

Sajnálom, ha Gáspár Evelinnek sértő volt a hanghordozásom, de nem vagyok hozzászokva, és azt gondolom, hogy nem is kell elviselnem, ha a saját házamban tiszteletlenül beszélnek velem. Számomra az Ő káromkodása felém kimerítette a tiszteletlenség fogalmát. Részemről semmilyen degradáló kifejezés nem hangzott el feléje, amennyiben valamit félreértelmezett, azért elnézést kérek. 

Az üggyel kapcsolatban a továbbiakban nyilatkozni nem szeretnék, méltatlannak tartom a kialakult helyzetet. Ahogy eddig sem, most sem fogunk felülni semmilyen szenzáció-hajhász reakcióvonatra. Ezért ezzel a témával kapcsolatban minden további generált bulvárhírt tudatos hitelrontásként fogok fel, és akként teszem meg a szükséges lépéseket.  Ezúton kérem, hogy ezt a nyilatkozatot csak így, egészében közölje a sajtó. Természetesen csak ha számít még a másik oldal véleménye is.”

Polgár Tünde fiatalkori fotója

Polgár Tünde több mint két évtizede alkot egy párt Polgár Árpáddal, aki ingatlanokkal és régiségekkel üzletel. A luxusfeleség sokat posztol az életükről, azt is megosztotta az Instagramon követőivel, hogy immár 23 éve tartanak ki egymás mellett jóban-rosszban. 

Source link