Polgár Tünde a héten ünnepelte az 51. születésnapját, amit azonban sokan talán el sem hisznek, ha ránéznek. 

A Feleségek luxuskivitelben című reality sztárja egy dögös képet posztolt a születésnapja alkalmából, a rajongók pedig imádták érte. 

Polgár Tünde kora

 „51. Tudnám, hogy hová tűnt az elmúlt egy év! Gyorsan elszaladt! Nem igazán számolom az éveket de nem is zavar! A testem lehet, hogy öregszik, de a lelkem fiatal! Sőt! Most már tényleg értékelek minden csodás napot és percet, mert tudom, hogy milyen értékes. 

Az utóbbi időben két végéről égetem a gyertyát, hogy megvalósítsam az álmaim. Mindaz, amiről azt gondoltam, hogy nem fog sikerülni, végre itt van a kertek alatt. És nem az Árpi pénzéből-ahogy megkapom a sok jóindulatú, könnyű neked hozzászólást. Tőle a türelmet és a lelki támogatást kaptam.

Ezt a gesztenyét magam kapartam ki! A könyv, amire mindig vágytam-készül! Büszke vagyok, izgatott és boldog! 51, és sok-sok céllal teli. Remélem, minden korombéli és akár fiatalabb nőnek is tudok példát mutatni -megmutatni, hogy nem szabad leírni minket! Ha valamit akarunk, azért nagyon tudunk harcolni! És garantálom, Hölgyeim, hogy megéri! Az igazi szülinapi ajándék, ha hagynak szárnyalni és a boldogságtól ragyogni!” – írta a posztban. 

A fotón szűk, fekete nadrágot és testhezálló felsőt visel magas sarkú cipővel, teljesen felidézve Olivia Newton-John Sandy nevű karakterét a Grease-ből. Polgár Tünde korát a felvétel alapján kevesen tippelnék meg jól. 

Gregor Bernadett fehérneműben

„Azt gondolom, hogy egy színésznek a teste a munkaeszköze, ahogyan az idegrendszere is. Azt nekem kutyakötelességem tréningben tartani” – mondta a színésznő, aki a kétezres évek elején a Playboy magazinnak két fotózásra is igent mondott. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link