Rácz Jenő családjával új házba költözött. A sztárséf élete az elmúlt években úgy alakult, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

2019-ben A Konyhafőnökben megtalálta a szerelmet az egyik versenyzője, Gyuricza Dóri személyében. 2021 nyarán összeházasodtak, 2022. április 14-én pedig megszületett kislányuk, Kamilla.

Rácz Jenő otthona

Ősszel ismét új fejezet kezdődött a család életében, új álomotthonba költöztek. A családi házból Rácz Jenő az Instagram-oldalán mutatott egy kis részletet. Mi mást fotózott volna le, mint a konyhát:

Már ezt az egy helyiséget látva is könnyedén meg lehet állapítani, hogy az ingatlan szép tágas a nagy belmagasságnak köszönhetően. A konyha falain mindkét oldalt ablakok vannak, így a tér napfényben úszik.

Az is látszik a fotón, hogy a házaspár új otthona minimalista stílusban épült: letisztult, fehér színű konyhabútort és pultot választottak, amely modern formájú lámpabúrák lógnak.

A gasztroguru elárulta a bejegyzésben, hogy a lakberendezési fázisban tart a költözés, azt is bevallotta, imádja ezt a folyamatot. Felesége is helyeselt, annyit kommentelt a bejegyzéshez: „Olyan izgiii”.

Sárközi Ákos otthona

Sárközi Ákos és felesége kertes házában minden vágyuk testet öltött: a hatalmas udvaron medence és grillterasz található. Utóbbiban a sztárséf a főnök, Éva birodalma pedig a ház aljában található festőműhely. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű otthonban él a séf és családja.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök

Source link