Rácz Jenő és felesége Dubaiban töltik a december közepét. Rácz-Gyuricza Dóra jó pár képet posztolt az álomnyaralásról, és a gondolatait is megosztotta a követőivel abban a témában, milyen egy nyolchónapos kisgyermekkel utazni külföldre.

Friss posztjában arról írt, az első családi nyaralásuk után fenntartásokkal kezelte a mostani utat, de pozitívan csalódott: mindhármuk számára igazi kikapcsolódás a mostani vakáció.

Gyuricza Dóra bikinben

A képek és Insta-sztorik is erről árulkodnak. Szombaton például egy strandolós képpel jelentkezett, ám amennyire idilli hangulatot áraszt magából a fotó, a kommentszekciót annyira bolygatta fel.

A sztáranyuka bikiniben pózol kislányával a karjában a tengerparton. A dögös kétrészesben jól látszik, nyolc hónappal a szülés után hibátlan az alakja. Voltak azonban, akik úgy gondolták, ez nem a belefektetett munkának köszönhető, hanem photoshop eredménye.

„Pár napja azon a menő eseményen nem volt ilyen lapos a hasad, sőt… miért kell ezt csinálni, nem értem, most szültél. Lehet, ideje lenne komolyan elgondolkozni azon a pszichológuson, mert baromi nagy testképzavarod és önértékelési problémáid vannak”

„Soha életedben nem volt meg ilyen hosszú lábad, nem tudom, miért kell szerkeszteni anélkül is csinos vagy, meg hát könyörgöm, most szültél, és mindenki tudja, hogy nem vagy 2 méter 10. Ja és nem, nem alulról van fotózva a fénykép”

A cikk az ajánló után folytatódik

Az ellentábor azonnal védelmébe vette Dórát. Sokan nem is értették, miért kell egyből rosszra gondolni, mások azzal magyarázták a dolgot, sokan irigyek rá, amiért így néz ki.

„Semmi mást nem látok a képben csak az igazságot! Rengeteg belefektetett munkát, amihez elkötelezettség kell, egy fantasztikus édesanyát, anya-lánya szeretetet és egy odaadó férjet, aki a feszített munkatempó mellett szeretne kicsit kikapcsolódni maximálisan csak a csajokra figyelni! Nem irigykedni kellene, ha féltékenyek vagytok, tenni kell ellene!”

„Mi fordulhat meg a fejében annak, aki egy ilyen fotót látva, annak örül, hogy bántó jelleggel kritizálja a másikat? Soha ne legyen nagyobb örömötök ebben az életben”

Rácz Jenő felesége kivágott ruhában

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri az Operaház által szervezett Moët&Chandon rendezvényen mulattak, a képek arról tanúskodnak, hogy a sztárpár nagyon jól érezte magát.

Cover-fotó: RTL/Életünk története

Source link