Reese Witherspoon bájos tinédzser volt, erről tanúskodik a nemrég megosztott fényképe is, amelyen még csak 15 éves volt.

A szóban forgó fotó a Seventeen magazinban jelent meg 1991-ben, a színésznő ekkor hamvas, babaarcú szépség volt, akiért mindenki bolondult.

Reese Witherspoon tini fotója

Mint minden lány a ’90-es években, Reese Witherspoon is arról álmodozott, hogy egyszer szerepelhessen a Seventeen magazinban. A legtöbb kortársával ellentétben azonban ő valóban el is érte ezt a nagyratörő álmot. A csinos színésznő a mai napig nagyon büszke az Instagramján közzétett fényképre és arra, hogy tiniként szerepelhetett egy neves magazinban. A fényképen Emily Warfield színésztársával szerepel, aki a Hold embere című filmben Maureen Trent karakterét alakította.

 „Visszatekintés a Seventeen magazin legelső fotózására. Nem hiszem el, hogy megtaláltam ezt a fotót. Emlékszem, azt hittem, elájulok az izgalomtól, mert minden vágyam az volt, hogy a magazinban szerepelhessek. Fogalmam sem volt, hova visz ez az utazás. Emlékezz mindig, hogy sose add fel, hiszen nem tudhatod, mi vár még rád! – kiáltanék most a színésztársamnak, Emily Warfieldnek a Holdember című filmből” – írta a posztja alá a színésznő.

„Annyira imádtam ezt a filmet!”

„Nézzétek azt az édes babapofit!” – kommentelte Gwyneth Paltrow.

„Életem egyik legmeghatározóbb filmjei közé tartozik. Nagyon szép vagy benne Reese!” – olvasható a hozzászólásokban.

Az Oscar-díjas tehetségnek 1991-ben jelent meg az első filmje, a fent említett Holdember, amellyel közelebb kerülhetett a dráma műfajához. Az alkotás érdekessége, hogy ez volt az utolsó olyan mű, amelyet Robert Mulligan rendezett Jenny Wingfield forgatókönyvéből.

Fotó: Archive Photos / Getty Images Hungary

A film története az 1950-es évek Louisianájában játszódik, és a színésznő által alakított Daniról szól, aki először éli át a szerelem és szívfájdalom érzését a sármos Jason London által alakított Court Foster karakterével. A megható alkotás kritikai elismerést kapott, és bekerült a Roger Ebert által elismert 1991-es legjobb 10 filmje közé.

Natalia Oreiro így festett tiniként

Az Uruguayban született Natalia Oreiro akkor vált világsztárrá, amikor 1998-ban műsorra tűzték a Vad angyal című telenovellát, amelyben ő alakította a főszereplőt, Milagrost. A sorozat indulásakor még nagyon fiatal volt, csupán 21 esztendős. Bár a ’90-es évek végén futott be igazán, karrierjét sokkal korábban kezdte. Csupán 12 éves volt, amikor reklámokban kezdett szerepelni.

Cover-és ajánlóképek: Getty Images

Source link