Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen neve mindannyiunk számára ismerősen cseng, hiszen a ’90-es években gyermeksztárok, tinédzserkorukban már tinibálványok voltak.

A párizsi divatbemutató alkalmával ismét feltűntek és nagy meglepetést okoztak: 36 évesen is csúcsformában vannak és sokat változtak.

Az Olsen ikrek márkája

Az Olsen ikreket kis koruktól kezdve az egész világ ismeri. A kétpetéjű ikrek első nagyobb szerepe Michelle Tanner-é volt, amikor a Bír-lak című filmben kaptak vendégszereplési lehetőséget.

Fotó: Sebastian Artz / Getty Images Hungary

Ezután egyre nagyobb sikerük lett és meghódították a világ szívét az Irány a nagyi!, a Két tojás száz bajt csinál és a Vadnyugati galiba filmekkel. 1994-ben debütált musical rejtélyvideós sorozatuk, a The Adventures of Mary-Kate & Ashley, amely egészen 1997-ig tartott és igen nagy sikernek örvendett.

Az ikerpár akkor is nagyon hasonlított egymásra, ez pedig ma sem változott. Most 36 évesek és még mindig kirobbanó formában vannak, amelyet a párizsi divatbemutatón is láthattunk. Mary-Kate és Ashley Olsen büszkén mutatta be márkájuk új kollekcióját. Az iker-divattervezőket mindenki érdeklődéssel figyelte, hiszen nagyon megváltoztak.

Feketébe öltöztek, és egy csigalépcsőről nézték a modelleket, ahogyan a legújabb kollekciójuk darabjaiban lépkednek a kifutón. Egy lelkes látogató megörökítette Olsenéket, ahogyan mindenkivel együtt tapsolnak és széles mosollyal az arcukon figyelik az éljenzést, amely a saját márkájuknak szólt. 

Sarah Jessica Parker lányai

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick három gyermeket nevelnek, fiuk, James 2002 októberében született, így idén már a 20. születésnapját ünnepelheti, ikerlányaik, Tabitha és Marion 2009 júniusában születtek, nemrég lettek 13 esztendősek. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Christopher Polk

Source link