Détár Enikő és Rékasi Károly fia nagyon hasonlít az édesapjára. Erről a Reggeliben győződhettünk meg: igazi kuriózum, hogy Rékasi Zsigmondot együtt láthattuk a színésszel a képernyőn.

Az apa-fia páros nem akármilyen apropóból szerepelt az RTL Klub műsorában: Rékasi Károly 60. születésnapja alkalmából meséltek arról, milyen a kapcsolatuk.

Rékasi Károly és fia hasonlítanak

Már akkor látszott a köztük lévő hasonlóság, amikor beléptek a stúdióba. A 21 éves fiatalember örökölte a jóképű vonásokat, tekintete és mosolya is olyan, mint az apukájáé. Termetük viszont eltér, Zsigmond fél fejjel magasabb a színésznél.

Le sem tagadhatják, milyen szoros a kötelék köztük. Az adás háziasszonya, Peller Anna megjegyezte, Zsigmond milyen imádattal nézi az apját. 

– A kezdetektől nagyon szoros köteléket alakítottunk ki. Nekem ő az egyik legnagyobb példaképem – ecsetelte Zsigmond.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Annak ellenére, hogy példaképének tartja, szakmáját illetően nem lépett a nyomdokaiba, viszont tőle tanulta azt az intelmet, ami alapján céget alapított.

– Hogy mi, Rékasiak beleállunk helyzetekbe. Nem adjuk fel, és kiállunk a gyengébbekért, azokért, akik segítségre szorulnak.

rékasi

Őrző-védő csapatával Budapest legveszélyesebb környékét járják éjszakánként, hogy segítsenek a bajba jutottakon. Nincs olyan este, hogy ne keverednének éles helyzetekbe, előfordult, hogy hárman voltak 25 emberrel szemben.

– Piszkosul féltem, de tudom, Zsigmond olyan csapatokat hozott létre, akik nagyon figyelnek egymásra. Ha bárki is bajba kerül közülük, a többiek közreműködnek. Zsigmond képzéseket tart, és ő is folyamatosan tanul az önvédelemről, közelharcról.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya

Bár Deutsch Anitát és Kinizsi Ottót nem sűrűn láthatjuk gyermekeikkel, amikor családi fotót posztolnak, mindig számíthatnak a követőik dicséretére. Nagyobbik lányuk, Emma friss képe mellett is megjegyezték, milyen szép tinédzser lett.

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros, RTL Klub/Barátok közt





Source link