Richard Gere és felesége, Alejandra két kisfiút nevelnek, a színész előző házasságából már született egy fia, Homer, de ő már 22 éves. Nejének is volt már egy gyermeke, amikor egymásba szerettek, Albert kilencéves.

A szőke szépség a három kisfiúval pózolt együtt, éppen halloweeni tököket válogattak.

Richard Gere fiai

Alejandra Gere egy gyönyörű családi képet töltött fel az Instagram-oldalára, sajnos a fiúk nem néznek a kamerába, így nem láthatjuk az arcukat. Valószínűleg a sztárfeleség kérte meg a gyermekeit, hogy nézzenek másfelé, mert nem akarja megmutatni az arcukat.

Alejandra mellett legidősebb fia szerepel, Albert, a piros és mustársága pulóvert viselő kicsiknek viszont a Micsoda, nő! sztárja az apjuk. A lurkók között elég kevés a korkülönbség, így nehéz megmondani, melyikőjük a 2019-ben született Alexander és melyikőjük a 2020-as születésű gyermek. A szülők nem hozták egyelőre nyilvánosságra a kisebbik csemetéjük nevét.

A Daily Express friss riportjából kiderült, a 72 éves Gere tart attól, hogy kevés időt tölthet két kisebb gyermekével, ám jó barátja, a dalai láma megnyugtatta azzal, hogy miután meghal, újjászületik, és valamilyen formában visszatér fiai életébe. A buddhistákról köztudott, hogy hisznek a reinkarnációban.

Sophia Loren magyar származású unokái

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Sophia Loren két magyar származású unokája, Vittorio és Beatrice.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link