Róka Adrienne másfél évvel ezelőtt eltűnt a rivaldafényből, de a Troll a konyhában című műsorral visszatért. 

A produkció a VIASAT3 saját gyártású, vadonatúj, Magyarországon még sosem látott, formabontó, kulináris krimije. Öt héten keresztül hat-hat celeb áll a konyhapult mögé, hogy minél többet gyűjtsenek össze a heti egymilliós díjból.

Róka Adrienne és a Troll a konyhában

Róka Adrienne-t 2016-ban, párjával, Kabát Petivel együtt versenyezve ismertük meg az RTL Klub Nyerő Páros című műsorának legelső szériájában. A szőke szépség 2021 márciusában visszavonult a rivaldafényből, az Instagram-oldalára sem töltött fel egyetlen posztot sem egészen idén szeptember 25-ig. Ennek oka az, hogy a héten egy újabb vetélkedőben, a VIASAT3 kulináris krimijében látható. 

Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

A Troll a konyhában érdekessége, hogy a versenyzők között minden nap megbújik egy troll is, aki észrevétlen dolgozik azon, hogy szabotálja a döntőbíró, Wossala Rozina elé kerülő ételeket: ha a trollnak sikerül elrontani úgy a fogásokat, hogy nem derül fény a kilétére, a nyereményt megtarthatja magának, ha viszont a többiek rájönnek, ki kavart be, a pénz a csapattagok között oszlik el. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A csütörtöki adásban Róka Adrienne-re esett ez a szerep, de nem volt elég ügyes troll, négy csapattársa is rá tippelt, csak ketten szavaztak másra, Lukács Mikire, illetve Adányi Alexre. A kulisszák mögött bevallotta, azt hitte, ügyesebb troll lesz, rengeteg mindennel próbálkozott elrontani az ételeket, de minden versenyző egyre jobb, már nem volt olyan könnyű átverni őket. 

roka-adrienne-troll

Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

– Nagyon vártam minden nap, hogy troll lehessek, viszont brutál rosszul éreztem magam. Őket átverni és elrontani az ételeket, nekem ez nagyon nehéz volt – vallotta be a csütörtöki adás végén. 

Mohamed Fatima lefogyott

Az énekesnő elképesztő átalakuláson esett át, friss fotóin rá sem ismerni: 95 kilót fogyott, emellett néhány képen göndör, sötét fürtök helyett egyenes, vörösesbarna tincsekkel mosolyog a kamerába. 

Cover-fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Source link