Russell Crowe is részt vett a 17. alkalommal megrendezett római filmfesztiválon, a Poker Face című filmjét mutatták be, amelynek nemcsak rendezője, hanem főszereplője is.

Az eseményre nem egyedül érkezett, 27 évvel fiatalabb kedvese, Britney Theriot is elkísérte. Ez volt az első vörös szőnyeges megjelenésük, írta meg a Daily Mail.

Ő Russell Crowe párja

Az 58 éves színész és rendező szinte le sem vette a kezét csinos párjáról. Britney Theriot, bár próbálkozott színészettel, manapság ingatlanügynökként keresi a kenyerét.

Fotó: Maria Moratti / Getty Images Hungary

Crowe, mielőtt beleszeretett volna a nála 27 évvel fiatalabb nőbe, az ausztrál színésznő és énekesnő, Danielle Spencer férje volt. Tinikoruk óta ismerték egymást, 2003-ban házasodtak össze, két fiuk született: Charles a házasságuk évében, Tennyson 2006-ban jött a világra.

2012-ben ment tönkre a házasságuk, a válásukat 2018-ban mondták ki. 2020 júniusában Danielle a Stellar magazinnak mondta el, hogy bár véget ért a házasságuk, de a barátságuk nem. A mai napig vidáman le tudnak ülni egy asztalhoz, sőt volt, hogy közös nyaralásokra is elmentek fiaikkal.

Crowe életét az új szerelem teljesen megváltoztatta, bár Britney-t 2013-ban ismerte meg a Broken City forgatásán, csak 2020-ban szerettek egymásba.

GettyImages-1433922699

Fotó: Ernesto S. Ruscio / Getty Images Hungary

– Russell sokkal nyugodtabbá vált, akkora a különbség a mostani és a régi énje között, mint amekkora a nappal és az éjszaka között – fogalmazta egy bennfentes az OK! magazinnak.

Régebben sokkal ingerültebben viselkedett a forgatásokon, manapság már jóval lazább és kedvesebb.

– Britneynek köszönhetően Russell újra két lábbal jár a földön, most olyan, akár egy nagy mackó.

Colin Firth újra szerelmes

Képes összeállításunkban megnézheted, ki hódította meg Colin Firth szívét.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link