Rúzsa Magdi hármas ikreinek az idei volt az első Mikulása: az énekesnő ezt természetesen meg is örökítette. 

A tíz hónapos Keve, Lujza és Zalán nagyon cuki fotóját a közösségi oldalán követőivel is megosztotta. 

Rúzsa Magdi ikreinek első Mikulása

„Más értelmet nyertek a pillanatok. Csak hátradőltem és néztem őket. Pár perc, hiszen az ilyen idill gyorsan elszáll három egykorú esetén, de nekem megállt az idő.

Soha életemben még nem láttam ilyen szépet. A valóságos csoda volt minden színével. A mi csodánk. Közben kalapált a szívem és a lelkem a szeretettől, ami akkora, amit elképzelni sem tudtam soha. Áthúzott fölöttünk egy pajkos angyalka, aki gyakran járt hozzánk játszani, már korábban is. Odaült a zongora tetejére és nevetgélve nézte hol őket, hol meg engem. – Ugye jól döntöttünk? – Kérdezte huncutul.

-Jól! -Mondtam, és belekortyoltam a reggeli kávémba. #mikulásravárva #triplets #love #family #bestmoments” – írta a képhez az énekesnő. 

A 37 éves énekesnő február elsején adott életet az ikreknek. Amikor 2021 szeptemberében bejelentette várandósságát, azt írta, az angyaloknak köszöni a babákat. 

„Nemrégiben a férjemmel úgy döntöttünk, hogy belevágunk egy olyan kalandba, amire eddig valahogy nem éreztük magunkat készen. Most szinte egyszerre jött az érzés, hogy szeretnénk szülők lenni. Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hisz szinte azonnal becsöngettek hozzánk” – olvashattuk akkor posztjában. 

Rúzsa Magdi férje és gyerekei

Rúzsa Magdi és férje 11 éve vannak együtt jóban-rosszban, hét év után házasodtak össze, idén szülők lettek. Vilmosról csak nagyon ritkán posztol, kevés képet találni róla.

Cover-fotó: MTI/MTVA/Kaszner Nikolett

Source link