Ryan Reynolds és T. J. Miller a Deadpool első és második részében is barátokat játszottak, a valóságban a viszonyuk messze nem olyan jó, ahogy azt a mozivásznon láthatták a rajongók. 

A Weaselt, magyarul a Cserkészt játszó Miller az Adam Corolla Showban adott interjújában mondta el, soha többet nem akar együtt dolgozni a Deadpool sztárjával, sőt, a harmadik részbe sem tér vissza.

Ryan Reynolds és T. J. Miller a Deadpool forgatásán

Adam Corolla megkérdezte Millert, hogy a való életben is jó barátságot ápol-e a népszerű sztárral, erre elmagyarázta, hogy még az első rész forgatásán még jobban kijöttek egymással, mint a második mozi munkálatain, ráadásul akkoriban Reynolds még nem számított olyan hatalmas névnek, mint manapság, csak egy önbizalomhiányos férfi volt. Ám a 2016-os akciófilm sikere egyértelműen megváltoztatta őt.

Ryan Reynolds és T. J. Miller.

Fotó: Roy Rochlin / Getty Images Hungary

Reynolds egyszer nagyon tapló módon viselkedett vele, amivel végleg elásta magát emberileg a szemében.

– Volt egy nagyon furcsa pillanatunk a Deadpool forgatásán, megkért bennünket arra, hogy vegyük fel még egyszer a jelenetet. Ezután a karakterébe helyezte magát, és borzasztóan gonosz volt velem, de tényleg velem, mintha tényleg én lennék a Cserkész. Ezt mondta nekem: „Tudod, mi a jó benned? Nem te vagy a sztár, de mégis kapsz elég játékidőt arra, hogy vicces legyél, úgyhogy vissza is térhetünk a valódi filmhez” – emlékezett vissza.

Annyira felháborodott Reynolds viselkedésén, hogy ott is hagyta a forgatást, de a stábtagokon is látta, mennyire furának találták a helyzetet. Szerinte kollégája azért viselkedett vele így, mert tényleg utálja őt, és nála senki nem lehet viccesebb.

A Deadpool második részéből egy jelenetkép.

A Deadpool második részéből egy jelenetkép.

Fotó: Profimedia

Azt is leszögezte, nincs az a pénz, hogy újra együtt dolgozzanak, ettől függetlenül tiszteli és szereti Ryant, mint humoristát.

– Amikor nem mutatják az arcát, annyira gyorsan reagál, és olyan vicces. Imádom őt komikusként, de szerintem miután ultrahíres lett az első Deadpoollal, a dolgok megváltoztak körülötte. Szerintem ezt úgy élhette meg, hogy: „Látjátok? Látjátok, hogy ki vagyok?”

Hozzátette, a legjobbakat kívánja neki, mert nagyon jó Deadpoolként.

Filmes párosok, akik nem ápoltak túl jó viszonyt

Olyan filmes párokat mutatunk, akik a forgatási munkálatok alatt ki nem állhatták egymást.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link