Sandra Bullock és Ryan Reynolds a 2009-ben debütáló, Anne Fletcher által rendezett Nász-ajánlat film forgatásán kerültek kellemetlen helyzetbe.

A romantikus vígjátéknak éppen azt a részét vették fel, amikor mindketten meztelenek voltak, ekkor történt a kínos eset. A jelenetben a Bullock által megformált Margaret karaktere megcsúszik, miközben zuhanyozás után törölközőt keres, és egyenesen beleesik a Reynolds által alakított Andrew karjaiba. 

Sandra Bullock meztelen jelenete

A People magazin szúrta ki, hogy az 57 éves szépség az About Last Night podcastban beszélt az esetről. Ekkor bevallotta, hogy végig a barátság és biztonság érzete vegyült benne a jelenetek forgatásakor, azonban arra a bizonyos kellemetlen meztelenkedésre még mindig emlékszik.

– Ryan és én a pubertás előtti korunk óta ismerjük egymást. Aznap meg kellett csinálnunk a meztelen jelenetet, a rendezőnk sokat segített, és szuper volt már akkor is. Zárt díszletünk volt, ami azt jelenti, hogy senki sem tartózkodhatott ott bent velünk, csak a fodrász és a sminkes. Ryannek és nekem testszínű tapaszokat kellett magunkra tapasztani az intim helyeken, hogy ne látszódjon semmi a felvételeken. Amikor Ryan intim részére ragasztották rá a tapaszt, akkor láttam, hogy nem is olyan kicsi neki. Nem tudom pontosan, milyen volt, mert nem mertem odanézni.

A színésznő ennél cikibb helyzetbe nem is kerülhetett volna, egy felvétel során hosszú percekig kellett egymáson feküdniük.

– Amikor azt mondták, hogy várjunk, mert nem jók a felvételek, nem igazán tudtunk mozdulni. Ő a hátán feküdt, a térdét felhúzta, én pedig a földön feküdtem eközben. Nem akartunk egymásra nézni, mert nagyon kellemetlen volt az egész helyzet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Elárulta, hogy a legkínosabb pillanat mégis akkor következett be, amikor a rendező hirtelen felkiáltott.

– Egyszer csak hallom Anne Fletcher hangját a sötétből: „Ryan, látjuk a zacsidat!” Én végig azt mantráztam magamnak, hogy csak ne nézz le, csak ne nézz le. Ekkor mindenki megpördült a sötétben, és rá akartak tapadni a kamerákra, hogy hátha látnak valamit.

sandra-bullockkep2

A rendező szerint a színész teljesen rendíthetetlennek bizonyult a kínos eset után is, tudta mi a feladata, és nem hagyta, hogy bármi elterelje a figyelmét.

– Úgy gondoltam, csak akkor csinálom meg ezt a meztelen jelenetet, ha közben azért vicces is lehetek, és nem érzem megalázva magam. Soha többet nem fognak így látni, hogy meztelenül próbálok meg szexiskedni, hiszen ennek semmi értelme. A jelenet biztonságát Ryan és a rendező adta, ezért végig nyugodt tudtam maradni – mesélte.

George Clooney és Julia Roberts csókja kínosan sült el

George Clooney és Julia Roberts a Beugró a Paradicsomba film forgatásán kerültek nevetséges helyzetbe, amely mindkettejük számára furcsa élmény volt. A TODAY műsorvezetője, Hoda Kotb arról kérdezte a két sztárt, hogy kínos volt-e számukra a csókjelenet leforgatása. Mindketten egyetértettek abban, hogy legszívesebben kihagyták volna azt a részt.

Cover-kép: Getty Images

Source link