Sarka Kata világsztárral fotózkodott: Ronaldinhóval, a világbajnok brazil válogatott labdarúgóval pózolt egy nagyon dögös ruhában.

A 42 éves sztár a European Teqball Tour elnevezésű rendezvény keretében látogatott Budapestre. 

Sarka Kata és Ronaldinho

A teqball népszerűsége egyre nagyobb, 2028-ra már olimpiai sportként számolnának vele. A vasárnapi zárórendezvény sztárvendége Ronaldinho volt, aki rövid beszédet mondott: megköszönte a szívélyes fogadtatást, és sok sikert kívánt a finalistáknak.

A szerencséseknek sikerült mezt aláíratniuk vagy fotózkodniuk a legendás focistával: Sarka Kata is közéjük tartozott, testhezálló, fekete ruhában pózolt vele. 

„Gyönyörűség vagy, mint mindig. Nem lehet betelni a látványoddal. De Ronaldinho nem csak egy világklasszis, hanem „A” foci maga!” – olvasható a kommentek között. 

Sarka Katának nem először sikerült közös fotón szerepelnie Ronaldinhóval. Amikor júniusban Miamiban nyaralt, szintén szerepeltek egy képen, amit ki is posztolt. 

Sarka Kata fürdőruhában

Sarka Kata júniusban a tengerentúlra utazott feltöltődni, ahonnan képeket is posztolt. A fotók Floridában készültek, a helyszín a híres Miami Beach.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link