Ma lett 19 éves Schobert Lara: nemcsak a születésnapja miatt emlékezetes számára ez az évszám, hanem azért is, mert ezt a napot már a TV2 munkatársaként ünnepelheti. 

Tegnap jelentette be, hogy online riporterként dolgozhat a csatorna egyik sikerműsoránál. 

Schobert Lara és a TV2

– Hatalmas bejelentenivalóm van: a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadának én leszek az online riportere! – mondta fülig érő mosollyal. 

Rubint Réka és Schobert Norbi legidősebb gyereke ezt követően kérdésekre is válaszolt. Elárulta például, hogy az életében most erre a felkérésre a legbüszkébb. 

– Nagyon-nagyon jólesett, hogy megkerestek, és itt lehetek, a másik, amire pedig a legbüszkébb vagyok, az a lovacskám. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha tehetné, Dua Lipa bőrébe bújna a legszívesebben: nem feltétlenül a hangja miatt, mert szerinte vannak nála jobb énekesnők, de a kisugárzása és a hangja mindent visz nála. Mások általában azt mondják róla, hogy nyitott, barátságos és közvetlen, ő pedig fontos tulajdonságának tartja az őszinteségét. Arról is beszélt, mit vár a Sztárban Sztár leszek!-től. 

– Azt várom, hogy aki engem eddig nem hallott beszélni – mert nem vagyok egy nagy beszélős típus – az most jobban megismerje a személyiségemet. Nagyon szeretnék megfelelni, mert nagyon maximalista vagyok, és szeretném jól teljesíteni a munkámat amellett, hogy nagyon izgulok! – vallotta be. 

Schobert Larát a születésnapja alkalmából édesapja, Schobert Norbi az Instagram-oldalán is felköszöntötte, és sok sikert kívánt a munkájához. 

Rubint Réka menyasszonyi ruhája

Rubint Réka és Schobert Norbi ötödik alkalommal fogadtak egymásnak örök hűséget a következő együtt töltött húsz évre. Ezúttal egy impozáns, vidéki kúriában álltak oltár elé. Rubint Réka egy csodaszép, áttetsző anyagból készült, félvállas menyasszonyi ruhát viselt.

Source link