Sebestyén Balázs a Nyerő Páros szerda esti adásában két bejelentéssel is megdöbbentette a versenyben maradt sztárpárokat.  

Elsőként azzal, hogy a villába visszatér egy páros, akik teljes értékű játékosként folytatják a versenyt. Ez annyira még nem volt új húzás, nem a hatodik évadban fordult elő először. 

Sebestyén Balázs bejelentése a Nyerő Párosban

Madár Vera és Richárd, Lotfi Begi és Réka, valamint Muri Enikő és Tóth Szabi között egy ügyességi játék után végül az utóbbi páros térhetett vissza a villába. Míg Törőcsik Dani és Bea, illetve Zdroba Patrik és Betti visongva fogadták őket, Hódi Pamela és Bence, Megyeri Csilla és Zsolti, illetve Young G Béci és Norina nem örültek a visszatérésüknek. 

Sebestyén Balázs az első bejelentést azzal tetézte, hogy az aznapi történések a visszatérő párost nem érintik, majd tovább stresszelte a versenyzőket. 

– Valami olyan történik most, ami soha nem történt még meg a Nyerő Párosban.

Nem lesz veszélyzóna, és nem lesz szimpátiaszavazás sem.

– Az a pár, aki a mai közös játékban a legrosszabbul teljesít, kiesik a játékból. Nagyon keménynek kell lennetek, és ma kell a legjobban játszanotok – tudatta a sztárpárokkal a műsorvezető. 

Ezt követően arra kért mindenkit, menjenek gyorsan a szobájukba, pakoljanak össze mindent a bőröndjeikbe, mert nem tudhatják, melyikük megy haza a közös játék után. 

Sebestyén Balázs gyönyörű felesége

Vikivel 2009 nyarán házasodtak össze, 14 éve vannak együtt. Első gyermekük, Benett 2009 októberében, a második, Noel 2014 decemberében született. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Source link