Shakira és Gerard Piqué szakításától és a focista félrelépésétől volt hangos a sajtó az elmúlt hónapokban. Az elválásuk viharosra sikerült, a napokban egy ügyvédi iroda előtt látták őket, ebből az következik, hogy már be is adták a válókeresetet. 

Az énekesnő az Elle magazinnak adott először interjút a történtekről, elárulta, élete legsötétebb időszakát éli. Hozzátette, gyermekei adnak erőt neki, mindent megtesz annak érdekében, hogy a kilencesztendős Milan és hatéves öccse, Sasha előtt jó példát mutasson.

Shakira és Piqué a szakítás után

Utóbbit alátámasztja, hogy nagyobbik gyermeke kedvéért hajlandó volt exével együtt mutatkozni. Piqué is ott volt a hétvégén Milan baseballmeccsén, a róluk készült fotók azt tanúsítják, a két fél között puskaporos a hangulat.

Shakira a pálya egyik széléről szurkolt Milannak. Az exe közelébe sem ment.

Fotó: Profimedia

Míg Shakira a lelátón szurkolt fiának, addig Piqué a pálya másik szélén követte nyomon a meccset. A képeken jól látszik, egymás közelébe sem mentek, szóra sem méltatták a másikat.

Gerard Piqué sem kezdeményezett beszélgetés gyermekei anyjával.

Gerard Piqué sem kezdeményezett beszélgetés gyermekei anyjával.

Fotó: Profimedia

Énekesnők fiatalkori fotókon

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a legnépszerűbb énekesnők a hírnév előtt.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link