Amióta Shane Tusup és Szabó Zsófi május közepén bejelentették, hogy már nem jegyesek, szakítottak, sokakat érdekel, melyik sztárra talál rá előbb az új szerelem, és kinek a személyében. 

A pletykák szerint Tusupnak új párja van, de azt pletykálják, a nyáron elvált Csősz Boginak is csapja a szelet. 

Shane Tusup és Nagy Viktória

Shane Tusup hétfőn posztolt egy fotót a szőke bombázó Nagy Viktóriával. Azt írta, nagy öröm számára, hogy a Testépítők Nemzetközi Szövetségével karöltve tapasztalataival most a 13-szoros Európa-bajnokot segítheti a világbajnoki cím megszerzésében.

Nagy Viktória Zoé a sportkarrierje mellett a TV2 több produkciójában is dolgozott már a háttérben, a Dancing with the Starsból például Ördög Nórával kis posztolt közös képet a közösségi oldalán. A Best magazin állítja, Shane Tusup egy párt alkot a csinos sportolóval. A hetilap azt írja, amikor Shane szeptember közepén megkapta a magyar állampolgárságot, erre az alkalomra pedig az édesanyja is Budapestre utazott, az ünnepségen Viki is mellette volt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A lap ugyanakkor arról is beszámol, hogy értesüléseik szerint Shane Tusup Csősz Boginak is csapja a szelet. Mint ismert, a luxusfeleség nyáron vált el hivatalosan török milliárdos férjétől. Lájkolgatja Bogi posztjait, ahogy annak idején Szabó Zsófinál is tette, emellett a két híresség nemrég egy menedzsmenthez került. 

Csősz Bogi a válása kapcsán azt nyilatkozta, számára fontos, hogy önállóan megálljon a lábán az üzleti világban is, üzletasszonyként több vállalkozást is üzemeltet. Shane Tusup is kitartóan építi üzleti karrierjét: nem titkolta, azért telepedett le Magyarországon, hogy ne csak edzőként, hanem üzletemberként is sikeres legyen. 

Szabados Ági párja

Az RTL Klub híradósa a hétfő esti InStyle-gálára párjával, Peleskey Bencével érkezett, ami azért számít kuriózumnak, mert Szabados Ági egyedül is ritkán jelenik meg sztárokat felvonultató rendezvényen, szerelmével pedig csak még ritkábban mutatkozik ilyen eseményeken. 

Source link