Jennifer Coolidge színésznő neve az Amerikai pite-filmeknek köszönhetően vált ismertté, szexi karaktere miatt sok rajongót szerzett magának. Ő alakította az ikonikus Stifler mamáját, aki igazi szexszimbólummá vált a vígjáték hatására.

Olyan alkotásokhoz adta még a nevét, mint a Doktor szöszi első és második része, a Los Angeles-i Tündérmese, de a Jóbarátok és a Szex és New York egyes részeiben és a 2021-ben debütáló Fehér Lótusz sorozatban is felfedezhetted a színésznőt. A 61 éves sztár még mindig nagyon csinos, vonzó csipkeruhájában minden szempár rá szegeződött.

Jennifer Coolidge stílusa

Az Emmy-díjas tehetség A Fehér Lótusz sorozat premierjén egy nagyon dögös, átlátszó, fekete csipkeruhában tündökölt. Az október 20-án, Los Angelesben megrendezett eseményen ő volt az egyik legszexibb színésznő. 

Teltkarcsú alakja igazán nőies, amelyet a sztár büszkén mutat meg nagyobb eseményeken is. A testhez simuló kreációban csak úgy ragyog, dekoltázsa pedig lélegzetelállító hatást kelt. Egy dolog biztos: a színésznő telt idomaiért mindenki odáig van.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyire nőies Jennifer Coolidge stílusa. 

Cover-kép: Profimedia

Source link