Augusztusban mi is megírtuk, hogy Sylvester Stallone és Jennifer Flavin 25 év házasság után döntöttek a válásuk mellett. A nő adta be a válási keresetet.

A bírósági dokumentumban arra hivatkozott, hogy kibékíthetetlenné vált a viszonyuk, emellett azzal vádolta meg a sztárt, hogy szándékosan elherdálta a családi vagyont. Utóbbit Stallone tagadta, sőt, őt is meglepte, hogy felesége úgy döntött, nélküle folytatja tovább az életét. Ezek után egészen meglepő volt az a friss fotó, ami Stallone Instagram-oldalára került ki.

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin fotója

Az alábbi friss Instagram-posztban látható, ahogy a színész és felesége kézen fogva andalognak, a bejegyzés második képe pedig egy régebbi családi fotó, ami még akkor készült, amikor a lányaik kicsik voltak. Stallone csak ennyit írt a két felvételhez: „Csodálatos…”

A rajongók azonnal bizakodni kezdtek, hátha mégsem válnak el, de erről egyikőjük sem nyilatkozott egyelőre. Ettől függetlenül a kommentszekcióban többen drukkolnak a sztárnak és a modellnek, hátha újra egymásra találnak:

„Ez nagyszerű, remélem, ez azt jelenti, hogy megoldjátok a gondjaitokat!” „Újra együtt? Nagyon remélem!” „Imádkozom, hogy meggondolja magát, és újra összejöttök!” „Kérlek, találjatok vissza egymáshoz” – fogalmazták.

Persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy újra összejöttek volna, lehet, a színész pont nosztalgiázott, vagy éppen ezekkel a képekkel akart üzenni exének.

Augusztusban Stallone a felesége arcképét ábrázoló tetoválását átvarratta a kutyája fejére, ekkor kezdődtek meg a pletykák, hogy valami nincs rendben a házasságukkal. Rá pár napra kiderült, tényleg válnak. Bár voltak olyan szóbeszédek, amelyek arról szóltak, azon vitáztak össze, hogy Stallone akart egy új házi kedvencet, de ezt a színész tagadta. Különböző irányba kezdtek el sodródni, emiatt eltávolodtak egymástól.

A Rocky legendája szeptemberben újabb tetkóját varratta át, méghozzá azt, amelyik Jennifer igéző szemeit ábrázolta. Most már egy leopárd tekintete látható a bal karján.

Jennifer Flavin fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted Jennifer Flavin fiatalkori képeit.

Source link