A villalakók szombaton tartották meg a Való Világ 11 második kiválasztását. VV Piros kapta a legtöbb jelet, így őt illette meg a párbaj kihívottjának járó zöld kendő.

A lánynak lehetősége lett volna arra, hogy kihátráljon a megmérettetés alól. 24 óra állt a rendelkezésére, hogy eldöntse, felhasználja-e a piros kendőt, azaz valaki mást küld párbajozni maga helyett.

Való Világ szabályszegés

Vasárnap este Puskás Peti jelentkezett be a villába, hogy megkérdezze a lánytól, mi lesz a piros kendő sorsa.

Fotó: RTL Kettő/Való Világ

– Nemhiába akartam kimenni párbajozni. Nemhiába álltak mellettem a barátaim ebben a döntésben, és segítettek megszerezni a zöld kendőt. Ezzel valamit meg szeretnék mutatni, valamit el szeretnék érni. Meg se fordult a fejemben, hogy felhasználjam a piros kendőt – jelentette ki.

Ennyivel azonban még nem ért véget Puskás Peti bejelentkezése: volt egy fontos közlendője is. A villaszabályzata szigorúan tiltja, hogy a kiválasztott idő előtt megnevezze, kit akar kivinni párbajozni. Bár VV Piros ellenkezett, azt mondta, csak különböző verziókat mondott, a készítők szerint megsértette a szabályzatot, amiért komoly büntetést szabtak ki rá: VV Bibit nem viheti ki a párbajra.

VV Szabolcs, a Való Világ első évadának nyertese 

Mészáros Szabolcs, azaz VV Szabolcs 27 éves volt, amikor jelentkezett a realitybe. Testnevelés szakos hallgatóként a produkció logója fogta meg: a szívhang jelből arra következtetett, valamilyen fizikai kihívásokkal teli játékról lesz szó, ezért jelentkezett.

Source link