Szabó Erika dögösebb, mint valaha azon a fotón, amelyet a közösségi oldalaira posztolt. Sokat mutató, vagány bőrszerkóban fotózták, a falatnyi felső kihangsúlyozza karcsú derekát és szexi dekoltázsát is.

A Barátok közt egykori Tildájától visszafogottabb öltözködést szoktunk meg. Ha műsorokba hívják, vagy az Instagram-oldalára készít fotót, a laza és elegáns szetteket szokta előnyben részesíteni.

Szabó Erika bőrszerkóban

Nincs szó arról, hogy stílust váltott volna, a merész ruhadarabot új darabja, a Killer Joe karakterfotózása miatt húzta fel.

A Thália Színház előadása az Augusztus Oklahomában forgatókönyvírója, Tracy Letts 2011-ben bemutatott alkotását vitte színpadra. A történet egy drogdíler és bérgyilkos kapcsolatát követi nyomon, amely nem mentes az erőszaktól. 

Az amerikai filmben a főszerepet Matthew McConaughey alakította, a teátrum színpadi verziójában Killer Joe bőrébe Szabó Győző bújt. Szabó Erika Gina Gershon karakterét játssza, Sharla a fiatal drogdíler mostohaanyja.

Szabó Erika férje

Szabó Erika és férje 2020 nyarán titokban esküdtek egymásnak örök hűséget. A Barátok közt egykori Tildája sokáig egyáltalán nem is mesélt szíve választottjáról, csak egy évvel az esküvőjük után árult el először néhány információt arról a férfiról, aki meghódította a szívét.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link